610 milliós lottónyereményről maradt le egy tűzoltó a bevetés miatt

2021-02-19
A férfi már évek óta lottózott azokkal a számokkal, melyekkel most 1,5 millió angol fontot nyert volna.

 

Mike Boyd nem tudta megvenni a szokásos módon online lottószelvényét, mert épp egy távoli kis faluban volt bevetésen, ahol gyenge volt a térerő.

 

Később teljesen leforrázta a hír, mikor meglátta, hogy szokásos számai közül 5+1 egyezett az EuroMillions december 11-i sorsolásán kihúzottakkal. Ha lett volna szelvénye, 1.571.983 fontot, azaz úgy 610 millió forintot nyert volna. 

 

Két éve folyamatosan játszott a számaival, melyekkel most nyert volna: 6, 9, 13, 24, „Soha nem hagytam ki egyetlen sorsolást sem, egyszerűen nagyon szerencsétlen voltam. Próbálok nem nagyon pörögni rajta, de tényleg nagyon sok embernek segíthettem volna a pénzzel.” 41 – nyilatkozta a 39 éves tűzoltó a The Sun-nak. A férfi azt mondja, a pénz nagy részét a szüleinek adta volna. „Egész életükben dolgoztak, és most kényelmesen nyugdíjba mehettek volna. Rajtuk kívül a testvéreimnek is segíthettem volna.” 

 

„Mike négy évvel ezelőtt egy sérülését félrediagnosztizálták, így már nem sokáig fog tudni dolgozni. Senki sem érdemelte volna meg jobban ezt a pénzt, mint a bátyám – megszakad a szívem.” – közölte a férfi húga, Nicki.

 

Pont az ilyen esetek elkerülésére találták ki az online lottózók az előfizetés lehetőségét. Ilyenkor az előfizetett lottó minden sorsolására automatikusan megvásárlásra kerül a szelvény az előre meghatározott számokkal. A legtöbb helyen az előfizetésért ráadásul még kedvezmény is jár, a theLotter-nél például minden 10. szelvény ingyenes ilyen esetben.

Reméljük, senki nem fog így lecsúszni az EuroMillions Szupersorsolás most pénteki, 202 millió eurós azaz 72,5 milliárd (!) forintos jackpotjáról, mert azt nem nagyon lehetne józanul túlélni :D