50%-os újranyitásra készülnek a nevadai kaszinók

2020-05-13
A nevadai szerencsejáték hatóság kiadott egy dokumentumot, amely felvázolja, hogy hogyan kell alkalmazkodniuk a kaszinóknak az új távolságtartási intézkedésekhez, amikor végre újból kinyithatnak.

 

A játékosoknak nem szabad „a játékasztalok körül csoportosulni”, a szociális távolságtartást a biztonsági személyzet fogja figyeli, számlálóval és videómegfigyelő rendszerrel. 

 

Új teremterveket kell kidolgozni a társadalmi távolságtartás biztosítása érdekében azt a javaslatot a szem előtt tartva, hogy minden második nyerőgép mellől el kell távolítani a székeket. 

 

 

A blackjack asztalok mellett egyszerre csak három, a craps asztalok mellett pedig hat játékos tartózkodhat, a rulett és pókerasztalok körül négy-négy játékos játszhat, plexi-fallal elválasztva. Minden eszközt – így a kártyákat és zsetonokat is – folyamatosan és rendszeresen fertőtleníteni kell.

 

Bár az új irányelvekkel kapacitásuk csak 50 százalékát fogják tudni kihasználni, a kaszinók valószínűleg elfogadják az ajánlásokat, hiszen érdekük, hogy minél hamarabb újraindulhassanak, melynek pontos dátuma még nem ismert, de Steve Sisolak kormányzó szerint május 15 előtt biztosan nem.

 
Címkék: kaszinó,