3,6 milliárdot nyert, mert meglökték az automatánál

2022-04-29
Egyeseknek jó esetben egy bocsánatkéréssel kell beérniük, ha valaki véletlenül beléjük ütközik, LaQuedra Edwards azonban 10 millió dollárt kapott.

 

2021 novemberében LaQuedra Edwards éppen befizetett 40 dollárt egy lottójátékokat árusító automatába, és azon volt, hogy kiválassza azt a sorsjegyet, melyet meg akart venni, mikor „valami goromba fráter” nekiütközött, és ezért véletlenül rossz gombot nyomott meg. „Egyszerűen nekem jött, nem szólt egy szót sem, és elsétált.” emlékezett vissza a hölgy.

 

Elmondása szerint általában olcsóbb sorsjegyeket szokott venni, de most, hogy véletlenül félrenyomott, egy 30 dolláros 200X Scratchers elnevezésű sorsjegyet kapott. Először még bosszús is volt, mert így szinte az egész pénze ráment egyetlen játékra. Hangulata egyből jobbra fordult, mikor az autójában elkezdte lekaparni a sorsjegyet, és rájött, hogy megnyerte a 10 millió dolláros fődíjat.

 

 

Online sorsjegyek a Lottoland kínálatában

 

“Először nem igazán hittem el, de ahogy rátértem a 405-ös autópályára és egyfolytában a szelvényre nézegettem, majdnem összetörtem az autómat. Félrehúzódtam, újra és újra megnéztem, beszkenneltem a telefonomon lévő lottózó alkalmazással, és egyfolytában azt hajtogattam, hogy ez nem lehet igaz.” – mesélte. 

 

A kaliforniai lottótársaság közleménye szerint annak esélye, hogy valaki megnyerje a főnyereményt, ennek a játéknak az esetében 1 a 3 millióhoz. Edwards volt az ötödik, akinek ez sikerült, és már csak egy ilyen 10 millió dolláros jackpot rejtőzik a kibocsátott sorsjegyek között.

 

A szerencsés hölgy azt tervezi, hogy a nyereményből vesz egy házat és indít egy nonprofit szervezetet.