2,5 milliárdos jackpotot pörgettek ki egy online kaszinóban

2021-09-06
Ha egy üzem beindul… idén nyáron már másodszorra értek el milliárdos nyereményt az Optibet online kaszinójában

 

Augusztus 6-án szerencsés napja lett az Enlabs tulajdonában lévő Optibet Sports and Casino egyik játékosának. A júniusi 6,5 millió eurós nyereményt követően aznap ugyanis ismét kipörgött a Microgaming rendkívül népszerű Mega Moolah nyerőgépjátékának jackpotja – ezúttal 7,2 millió euró volt a nyeremény összege.

 

Mivel a Microgaming progresszív jackpotjait egy összegben fizetik ki, a játék azonnal eurómilliomos lett – mégpedig a hálózat 101 milliomosa. Ez a hálózat egyébként ezidáig több mint 1,45 milliárd eurónyi nyereményt fizetett már ki. 

 

„Óriási gratuláció a nyertes játékosnak - megszoktuk, hogy hatalmas jackpotok esnek ki a Mega Moolah-é, és ez 7,2 millió euró fantasztikus nyeremény. Gratulálunk az Optibetnek a hálózatunkban elért második egymást követő Mega-jackpotothoz.” - nyilatkozta John Coleman, a Microgaming vezérigazgatója.

 

 

„Örültünk, amikor Mega Moolah először pörgött ki az Optibetnél, de, hogy ez hetek múlva másodszor is megtörténik, fantasztikus. Biztos vagyok benne, hogy a meglévő és az új Optibet-ügyfelek is értékelni fogják, hogy ez a helyzet csak a márka szerencséjének tudható be ” - mondta Chris Davis, az Enlabs CPO -ja.

 

A Mega Moolah nem véletlenül a világ egyik legnépszerűbb nyerőgép játéka – egyrészt nem túl komplikált a játékmenete, ráadásul alacsony a varianciája – a pörgetések 46,36%-a nyerő kombinációt eredményez.