260 milliót nyert egy tévedésből vásárolt lottószelvénnyel

2020-06-01
Egy ausztrál férfi 1,2 millió dollárt nyert egy olyan lottószelvénnyel, amit tévedésből vett meg egy másik játék helyett.

 

A szerencsés férfi elmesélte a The Lott munkatársainak, hogy eredetileg egy másik játékra szeretett volna szelvényt venni, mikor elment a lottózóba.

 

“Valójában az e heti Superdraw-n szerettem volna játszani, de véletlenül a TattsLotto sorsolására vettem szelvényt. Szóval tévedésből lett enyém a nyertes szelvény, de nagyon örülök ennek a hibának!” – nyilatkozta.

 

A névtelenséget kérő férfi a TattsLotto május 2-i, 1,2 millió ausztrál dolláros főnyereményét tehette zsebre ezzel a tévedéssel, négy másik játékossal együtt, akik szintén eltalálták az összes nyerőszámot (10, 18, 16, 43, 14, 31 + 4, 35). „A telefonomon ellenőriztem a szelvényemet. Nem tudtam, mit is gondoljak. Először azt hittem, hogy valaki viccelődik. Még most sem vagyok benne biztos, hogy tényleg igaz. Kissé ki vagyok akadva.” ismerte be. 

 

Az igazán a sors kegyeltjének számító férfi már tervezgeti, hogy mihez kezd a pénzzel. „Alig várom, hogy visszafizethessem a jelzálogomat, aztán majd meglátjuk. Mikor már lehetőségünk lesz elhagyni a házat, ünnepelni is szeretnék.” – nyilatkozta.

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán