20 évig ugyanazokkal a számokkal lottózott, most évi 7,5 milliót nyert

2019-10-18
Ismét egy játékos, akinél kifizetődött az, hogy hűséges volt szerencseszámaihoz.

 

Mióta 500 dollárt nyert a lottón 20 évvel ezelőtt, a most 65 éves New Castle-i férfi ugyanazokkal a számokkal játszott újra és újra, remélvén, hogy egyszer ismét nyerni fog velük – írja az USA Today.

 

Szeptember 9-én végül tényleg így lett: évi 25.000 dollárt (7,5 millió forintot) nyert élete végéig, miután a Lucky for Life elnevezésű játék mind az öt főszámát eltalálta.

 

“Azt hittem, álmodom.” mondta a férfi, miután megtudta, hogy nyert. „Egy szám hiányzott a főnyereményhez (5 főszám és a Lucky Ball pluszszám - napi 1.000 dollárnyi nyeremény), de ez is teljesen rendben van. Ez is egy nagyszerű nyeremény!”

 

A férfi úgy döntött, hogy nem életjáradékként, hanem egy összegben kéri a nyeremény kifizetését, így 390 ezer dollárt fog kapni, melyből az adók levonása után 296.400 dollárja (89 millió forintja) marad. Mikor megkérdezték tőle, hogy mit tervez kezdeni a nyereménnyel, a férfi azt válaszolta, hogy nem tervez különösebben nagy, drága dolgokat, segít pár embernek, a pénz többi részét pedig félreteszi.