1 milliárdot nyert egy játékos egy online kaszinóban

2019-10-07
Ezúttal egy brit játékos örülhetett

 

Szeptember közepén egy brit játékos 50 cent ráfordításával 3,3 millió eurót nyert a NetEnt népszerű, Mega Fortune elnevezésű nyerőgépén a Gate 777 online kaszinóban.

 

„Nagyon örülünk, hogy a Mega Fortune-nek köszönhetően ismét lett egy dollár multi-milliomosunk, és, hogy a játék újból sorsfordító nyereményt hozott egy játékos életébe. Megjelenésük óta a Mega Fortune és testvérei elképesztő számú, több mint 60 darab egy millió eurósnál nagyobb jackpotot generáltak ”- mondta Bryan Upton, a NetEnt Games igazgatója.

 

A NetEnt-nél komoly hagyományai vannak a jackpot játékoknak, olyan klasszikusokkal, mint a Mega Fortune, a Mega Fortune Dreams, az Arabian Nights és a Hall of Gods. 

 

“Tudjuk, hogy a játékosok igazán a hatalmas jackpotok reményét szeretik a leginkább. Ezért adunk egyre izgalmasabb és izgalmasabb jackpotokat kínáló játékokat a portfóliónkhoz.” – tette hozzá Upton.

 

Minden idők eddigi legnagyobb online nyerőgép jackpotja egyébként egy 17.879.645,12 eurós (5,5 milliárd forintos) nyeremény volt, melyet egy brit katona zsebelt be 2015. októberében egy Mega Moolah játékkal. A nyertes, Jon Heywood, brit katona volt, aki többször megjárta már Afganisztánt, és olykor-olykor szeret nyerőgépezni egy kicsit. Rekorddöntő pörgetése csupán 25 penny-jébe került, és azt mondta, hogy egyszerűen nem tudta elhinni, hogy megnyerte a jackpotot. Heywood a nyeremény átvételekor elmondta, hogy a nyereményből először is transzplantációra váró édesapja orvosi számláit fogja kifizetni, de tervez egy mediterrán hajóutat is, és valószínű megveszi álmai autóját, egy sárga Bentley Continental GT-t, mellyel akkori Fiat Puntóját akarta lecserélni.