1,9 millió dolláros tétet rakott a Houston Astros sikerére Matrac Mack

2023-03-29
Tavaly ugyanezzel a csapattal 75 millió dollárt kaszált az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB)

 

A világhírnévre szert tett texasi bútormágnás és nagytétes szerencsejátékos, Jim McIngvale - ismertebb nevén „Matrac Mack” - ismét felkerült a címlapokra a Houston Astrosra tett hatalmas fogadásával. Mack potom 1,9 millió dollárral fogadott arra, hogy az Astros idén ismét megnyeri a World Series-t, és ha a csapat valóban sikert arat, 11,4 millió dollár üti a markát.

Az előző szezonban Mack rekordot jelentő 75 millió dollárt nyert, miután 10 millió dollárral fogadott az Astros győzelmére. Akkor először, még a szezon kezdete előtt 3 millió dollárt tett fel a csapatra, mikor a bukik szerint a Houstonnak +1000 esélye volt a trófea elnyerésére, majd a szezon során folyamatosan növelte a tétjét. Idén jelenleg +600 oddsszal lehet fogadni az Astros végső World Series-beli győzelmére. 

Bár az előző szezonban az Astrossal nagyot kaszált, az utóbbi időben nem igazán volt szerencséje a fogadásaival. 2 millió dollárt veszített azzal, hogy arra fogadott, hogy a Dallas Cowboys legyőzi a San Francisco 49erst az NFL rájátszásának divíziós fordulójában.

Aztán több mint egymillió dollárt veszített mikor a Texas Christian University Horned Frogs csapata nem tudta legyőzni a Georgia Bulldogst az egyetemi bajnokságban, majd a Houstoni Egyetem NCAA tornagyőzelmére tett fogadása is vesztesnek bizonyult.

Persze nem kell túl sok könnyet hullatni Mattress Mackért, miközben a közelmúltban elvesztett fogadások miatti sebeit nyalogatja. A legutóbbi balszerencse ellenére Mack továbbra is Houston egyik leggazdagabb embere, vagyonát 300 millió dollár körülire taksálják. 

Az Astros mindenesetre csütörtökön kezdi meg idei World Series menetelését, amikoris a Chicago White Soxot fogadja. Azt még nem közölték, hogy Mattress Mack is jelen lesz-e a meccsen…

 

Címkék: fogadás,