1-et fizet 2-t kap a Mega Millions lottó 54 milliárdjáért!

2017-01-25
A Szuperlottó online lottózójában a magyar játékosok a Mega Millions lottó pénteki, $188 milliós sorsolására megvásárolt szelvények után egy második szelvényt kapnak ajándékba.

 

Szuperlottó az egyik legrégebbi online lottóközvetítő oldal, ahol szinte a világ bármelyik lottójátékára lehet hivatalos lottószelvényeket vásárolni, és melyről itt olvashat bővebben. Az oldal exkluzív promóciójában most az újonnan regisztráló magyar játékosok egy-egy ingyenes szelvényt kapnak a Mega Millions keddi, $177 milliós sorsolására vásárolt minden szelvény után

 

Az akció az új regisztrálók első vásárlásakor érvényes, és az első vásárlás során megvett minden Mega Millions szelvény után jár egy ingyenes szelvény (tehát, ha valaki első vásárlásával vesz pl. 5 Mega Millions szelvényt, akkor 5 ingyenes szelvényt fog kapni). Az ingyenes szelvények jóváírása a vásárlást követően 12 órán belül megtörténik. Az akció 2017. január 27. 24:00-ig tart.

 

A Mega Millions az USA, és az egész világ egyik legnépszerűbb lottójátéka, ami nem véletlen: rendre ez az egyik olyan játék, mely a legnagyobb jackpotokat  kínálja

A hetente kétszer - kedden és pénteken - sorsolt Mega Millions 5+1 rendszerű. Az öt főszámot 75, a Mega Ball-nak nevezett pluszszámot pedig 15 szám közül kell kiválasztani. A telitalálathoz, tehát a jackpothoz mind az 5+1 számot el kell találni, de ezen kívül még nyolc alacsonyabb nyerőosztály is van (a legkisebb nyereményhez elég csak az 1 plusz számot helyesen megtippelni).  

Most ismét ez a játék kínálja a világ legnagyobb jackpotját, a pénteki sorsoláson nem kevesebb, mint 188 millió dollár, azaz 54 milliárd forint lesz a tét!