Ha Ronaldo megy, akkor Neymar és/vagy Mbappé jön!

2018-07-06
Zajlanak az események az átigazolási piacon, azt követni pedig most érdekesebb, mint maguk a vb-meccsek. Ronaldo, Neymar és Mbappé is csapatot válthat a nyáron.

Ha Ronaldo megy, akkor Mbappé vagy Neymar jön! Vagy egyszerre mindkettő!?

Először is egy írás, amely bár nem ma született, de így most elolvasva is sok értékes információt tartalmaz. Ezúton is gratuláció a szerzőnek:

https://madridimerengues.hu/2017/09/15/mi-lehet-florentino-terve/

Ebben a cikkben olvasható, hogy a Real Madrid az elmúlt években valóban nem szórta úgy a pénzt, mint a korábbi években. Régebben a Barca nevelte az ászokat, a Real Madrid vette. Aztán az elmúlt pár évben a Barca is vette az ászokat, a Madridban meg feltűnt egy Lucas vagy Asensio, egy Achraf, de akár még Jesét is említhetnénk korábbról.

Viszont ebben a cikkben olvashatjuk azt is, hogy Perez inkább gyűjtötte a pénzt, hogy amikor odacsap, akkor az a csapás komoly legyen, és megrázza a világot. Az lassacskán tény, hogy Ronaldo távozik, érte is becsorog még pár millió Euró. Mondjuk nem annyi, amennyit CR7 valójában ér. Viszont ha megy, akkor egyértelmű, hogy a Real most vált, és nem picit alakul át a keret.

Ronaldo azért is haragudott meg Perezre a pletykák szerint, mert Neymar átcsábításával volt elfoglalva Florentino, miközben inkább CR7 fizetésemelésén munkálkodott volna. Ő viszsont nem akart Ronaldonak nagyobb fizetést adni, CR pedig bevágta a durcát, és bekopogtatott a Juvénál, hogy jönnék. akár még hihető is.

Így viszont elég egyértelmű, hogy a Real most vált, és ismét megmutatja magát az átigazolási piacon. A mi tippünk, hogy nem is kell dönteni Neymar és Mbappé között, Perez elmegy Párizsba, és leteszi a pénzt mindkettőért.

Most térünk rá a sportfogadás részére

Neymar a PSG-be igazol, az jelenleg az unibeten 3.00-as odds. Arra, hogy Mbappé a Madridhoz kerül, arra most (még) 6.00-os odds mellett fogadhatunk. Ha mindkét játékos Madridba igazolására egységnyi tétet teszünk, akkor ha csak az egyik valóban oda igazol, már nem járunk rosszul.

Ugye szó van még 2-3 sztárról, Lewandowski és a Real esetleges kapcsolatáról is hallani, de Lewandowski szimplán egy remek csatár, reklám értéke nem sok van. Legalábbis Neymarhoz és Mbappéhoz képest szinte semmi.

Szóval valószínűleg most zajlik az, amire a linkelt cikk szerzője már jóval korábban utalt. Most zajlik le az a brand-váltás, amikor a BBC-t valami más váltja. Jön Neymar? Jön Mbappé, vagy Perez nem szórakozik, és egyszerre hozza el mindkettőt?

Érdekes napok előtt állunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,