Getafe - Granada: Meddig tart az andalúz tündérmese?

2019-10-31
Tíz forduló után a 20 pontos Granada a tabella 3. helyén áll, ám győzelme esetén visszaelőzi a Real Madridot és a Barcelonát is. Szürreálisan hangzik, de ettől még igaz.

Getafe - Granada

Online sportfogadás tipp:  Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,87

Kezdés:  2019.10.31.  21:15

 

Nem nagyon lehet(ett) olyasmire fogadni, hogy a 11. forduló után melyik csapat áll majd a LaLiga tabella tetején, de kevesen húztuk volna be a Granadát. Az andalúz együttes sem úgy vágott neki az idénynek, hogy ilyen lesz a performance, de nem nagyon akar lassítani a déli együttes.

Sikerült legyőzni a Barcát is, viszont legutóbb már lék keletkezett az 'álomhajón'. a Real Madrid 4-2-re verte az andalúzokat idegenben, és most sem számíthat könnyebb meccsre Martinez mester. A Getafe másképp kemény, mint a Real, a Getafe szó szerint kemény. Rengeteg párharcot erőszakolnak ki, nem félnek ütközni, és minden spíler úgy megy bele a párharcokba, hogy ott kő kövön nem marad.

A madridi együttes az előző idényben az 5. legszabálytalanabb csapat volt, az aktuális szezonban sikerült még tovább keményedni, hisz úgy a Getafe kapta a legtöbb lapot, hogy a mostani hétközi fordulóban még pályára sem lépett. Nem játszik durván Bordalás csapata, hisz piros lapból csak egyet gyűjtött, viszont sárgából a legtöbbet kapta a ligában.

Ezek után nem véletlen, hogy a szabálytalanságok számát illetően is a Getafe a listavezető. Meccsenként átlagban 19-szer fújnak a sporik a Getafe ellen, ez bitang magas szám. A második Alavés is kettővel kevesebb szabálytalanságot követ el meccsenként, de a Barca, a Levante vagy a Betis 10-11 szabálytalansággal operál meccsenként.

Ami érdekesség, hogy ezen a legszabálytalanabb csapatok listáján a Granada is 'jól' áll, egészen pontosan a Granada és az Alavés mögött a 3. Közel 16 szabálytalanság/meccs az andalúzok átlaga, az sem kevés!

A csütörtöki mérkőzést José Luis Gonzalez Gonzalez vezeti, akinek néha 'elgurul a gyógyszere'. Például amikor legutóbb a Getafének vezetett, akkor a Betis elleni meccsen nagyon adakozó kedvében volt, 9 sárga lap mellett kétszer mutatta fel a piros lapot is. Legutóbb, amikor a Colisseumban csaptak össze, a Getafe 5, a Granada 3 lapot kapott.

Címkék: sportfogadás, tipp,