German Darts Masters: Schindler Suljovic-ot is kiejtheti

2019-07-13
Szombat a 2019-es German Darts Masters második napja. A nyolc állva maradt versenyző közül Mensur Suljovic a torna favoritját kiejtő Martin Schindler ellen játszik.

Martin Schindler - Mensur Suljovic

Darts - German Masters 2019

 

Online sportfogadás tipp: 12.5 leg felett

Unibet odds: 1,65

Kezdés:  2019.07.13. 21:30 után

 

Szorzók alapján a pénteki nap meglepetését Kurz okozta Anderson ellen, hisz 10.00-es odds mellett nyert, de a kis Schindler sem játszott gyengén. Ő a mindenhol favoritként induló van Gerwent verte el 6-5 arányban. Schindler lassan mumusa lesz Gerwennek, a mélynövésű német srác rendre hatalmasat játszik a kopasz holland ellen. Most pedig nem csak nagyot játszott, de el is verte. Tény, hogy Gerwen nincs top formában, de azért őt megverni mindig dicsőség, ráadásul Kölnben, hazai közönség előtt sikerült Martinnak nyerni.

Ez a pénteki siker alighanem komoly önbizalommal ruházza fel őt, így az osztrák Suljovic is felkötheti a gatyát. Mensur pénteken simán ment tovább, a világranglistán 162. Langerdorf ellen ez elvárható volt. Mensurnak a 90-es átlag is elég volt a 6-2-es sikerhez, szombaton ez vélhetően kevés lesz.

Schindler 92.00-es átlaggal dobott Gerwen ellen, 40%-os kiszállózása volt, de még ennél is tud többet, jobbat.

A két játékos a 2018-as Grrand Slam of Darts nevű tornán találkozott utoljára, ott 5-4 arányban Schindler nyert. Előtte egy hónappal is találkoztak PC állomáson, amikor is szintén a német srác nyert 6-4 arányban. Szóval szoros meccsek ezek, és valószínűleg most is egy kiélezett találkozót prezentálnak. Nem valószínű, hogy akár Mensur, akár Martin simán nyer. Itt akár döntő legig is húzhatják. ebben a körben már 8 nyert legig játszanak, azaz a vesztes félnek 5 leget kell nyernie, hogy a tipp jó legyen.

A mi véleményünk az, hogy szoros meccs lesz, és bizony az előző évben a két játékos utolsó két meccsét Schindler nyerte. Hiába 9. a világranglistán Mensur, fel kell kötnie a gatyát, mert a német srác pénteken a number one van Gerwent búcsúztatta. A tippünk tehát, hogy a Martin Schindler és Mensur Suljovic kiélezett meccset játszik, és a legek száma 12,5 fölé kúszik.

Címkék: sportfogadás, tipp,