FTC (női) - MTK (női): Ha FTC-MTK, akkor góleső!

2020-08-04
Felkészülési meccset játszik az MTK és az FTC női kézicsapata, márpedig ha ők ketten találkoznak, ott a gólok száma általában az egekbe szökik.

FTC (női) - MTK (női)

Női kézi - felkészülési

 

Online sportfogadás tipp:  61 gól felett (AH)

22Bet odds: 1,85

Kezdés:  2020.08.04. 14:30

 

Július végén játszott már egymással az MTK és az FTC, ott a Fradi 37-30 arányban tudott győzni. Most durván két hét elteltével ismét találkoznak, és nem valószínű, hogy kevesebb lesz a gólok száma. Fizikálisan még előrébb tartanak a csapatok, még élesebbek a lányok, kizárt, hogy ne potyogjanak a gólok.

Mivel felkészülési meccs, így a védekezés nem lesz annyira kemény, annyira durva, nem mintha ez lenne jellemző bármelyik együttesre. Az MTK-nál remek szakmai munka folyik, Golovin egyike a legjobbaknak a szakmában, nem csak nálunk, az egész világon. Attraktív és eredményes kézit játszik a csapat, a legjobbat hozza ki játékosaiból, legyen az egy tini, vagy egy sokat tapasztalt játékos.

Az MTK gyors kézit játszik, a Fradi pedig főleg. Pláne most lesz csak gyors a játék, hisz igazoltak egy remekül indító kapust, és a német légió, de sokkal inkább a német Malestein nem a lassúságáról híres. Malestein hozzá van szokva a rohanáshoz, Wester a válogatottban rendre az erős oldalt indítja, általában Malesteinnel. Remek átlövők jöttek, és bizony Klujber, Háfra és a többi magyar lány is feltöltődött.

A 22bet a 61 gólos line-t tette ki, hát egész remek opciónak tűnik ezt overre venni. A Fradinak ráadásul olyan brutál kerete lett, hogy ezeket a meccseket 100%-on tudja majd végigpörögni, hisz több játékosnak lett poszt-riválisa. Tehát Elek mester remek helyzetben van, hisz minőségi játékos helyére minőségi játékost tud hozni.

Sérülések nincsenek, minden adott, hogy jó és lendületes meccset játsszon a két együttes. Ismerve a csapatokat, nem a védekezés fog dominálni. Legutóbb tétmeccsen is összehoztak 72 gólt, minimum 62-őt most edzőmeccsen is összehoznak!

(A zárt kapus meccset az FTC Kézilabda Facebook-oldalon és a Fradi.hu-n élőben lehet majd nézni.)

Címkék: sportfogadás, tipp,