FTC - MTK: Gálát várunk, és nem véletlenül

2023-05-26
A végére minden kiegyenesedett. Megnyerte a Magyar Kupát az FTC, bejutott a BL Final Fourba, ami évek óta álom volt. Ráadásul a FF kiharcolásának módja sem volt épp mindennapi, amolyan FTC-s.

FTC - MTK

Magyar Női Kézi NBI

 

Online sportfogadás tipp: FTC góljai 35,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2023.05.26. 18:00

 

A magyar női kézi bajnokságban az FTC reálisan nézve a 2. helyen zár. A Bajnokok Ligájában viszont Final Four résztvevő, így az FTC még igencsak éles, míg ellenfele, az MTK már hetek óta vegetál, és valószínűleg csak ilyen monoton módon játssza a meccseit, csak azért, mert kell.

Az MTK-nál sérülések is közbe jöttek tavasszal, egy-két kulcsjátékos kiesett, meg a tőlük várható 8-10 gól meccsenként, így nem csoda, hogy főleg zakók jöttek a közelmúltban. Az FTC ellen eleve semmi esély, és bár tét igazából nincs, azért ez nem egy átlag meccs.

Elek és Szucsánszki búcsú-bajnokija, de Stolle is utolsó NBI-es találkozóját játssza. Egy új éra kezdődik majd a Fradinál, viszont ebben az idényben még ott a FF a BL-ben, ahol még akár BL-t is lehet nyerni. Miért ne?!

Az MTK valószínűleg semmi ellenállást nem tanúsít majd, eleve a Fraditól gyengébb csapatok is megszórták, pl. a Vác is eljutott 35-ig. Az FTC ha úgy igazán ráérez, a 40+ gól sem elképzelhetetlen. Nyílván nem cél, viszont az FTC a BL miatt még éles. Ziziék búcsúját szeretné mindenki széppé tenni, és az közös cél a Fradinál és az MTK-nál is, hogy senki se sérüljön meg, így a védekezések annyira nem lesznek kemények. Illetve meglepő lenne, ha az lenne, eleve jó kapcsolatot ápol a két klub. 

Címkék: sportfogadás, tipp,