FTC - DVSC: Sima lesz, de nem ennyire!

2018-10-09
Hétvégén a labdarúgó NBI-ben a DVSC kicsikart egy döntetlent a Groupamában. Most a debreceni lányokon a sor, hogy megnehezítsék a ferencvárosiak dolgát.

FTC - DVSC

Női kézilabda - NBI

Online sportfogadás tipp: DVSC +12,5 gól

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2018. október 09.

 

Elég sűrű napjai vannak a fradista csajoknak. Válogatott összetartás, BL-meccsek és bajnokik, nem igazán van üresjárat a lányoknál. A Fradi pénteken még Bukarestben játszott egy meglepően gólzáporos összecsapást a CSM-mel, amit sajnos 36-31 arányban elveszített. Neaguék mindkét félidőben 18-18 gólt dobtak, nem volt kérdés, melyik a jobb csapat. Nem volt, és ezt talán mindkét oldalon tudták. Viszonylag kevés kiállítás, a mindössze 3 hétméteres is jelezte, hogy nem volt annyira kemény és durva meccs, mint előzetesen vártuk.

A ferencvárosi hölgyek kedden már az NBI-ben játszanak, az ellenfél a DVSC együttese lesz. Az a Debrecen, amely a legkevesebb meccset játszotta az NBI-ben, szám szerint négyet. A mérleg 1-1-2-es, ami nem igazán fényes, és nem valószínű, hogy épp az FTC otthonában gyarapszik majd a győzelmek száma.

A Loki női kézicsapata az NBI rajtnál egyből kisiklott, a megerősödött Siófoktól 35-18-as zakót kapott. Kijózanító pofon volt a javából. Aztán otthon a Békéscsabát 37-25-re verte gólzáporos mérkőzésen, ez jót tett a lelkeknek. A Győr elleni 34-23-as zakó igazából papírforma, ahogy valamelyest a Kisvárda elleni 27-27 is az.

A Fradi az NBI-ben eddig nem talált legyőzőre, bár az is tény, hogy közvetlen riválissal még nem találkozott. Vasárnap délután már a Vipers Kristiansand lesz az FTC következő ellenfele a BL-ben, azt a találkozót mindenképp meg kell nyerni. A női BL-ben az FTC csoportja brutálisan erős. A CSM Bukarest kiesése maga lenne a csoda, viszont a Fradi-Bietigheim-Vipers trió egyik tagja mindenképp búcsúzik. Valószínűleg a norvég Vipers, de óriási hiba lenne Sullandékat leírni. Szóval nagyon-nagyon fontos BL-meccs vár hétvégén Kovacsicsékra, Pena és Klivinyi pl. aligha lesz sokat a pályán. Az egyébként gyors kézit játszó FTC is lassít talán picikét a megszokott tempón, hisz most már a BL-találkozókra is kell az energia. Ha felépítik a 6-7 gólos előnyt, az bőven elég.

Pal Oldrup Jensen lányait nem nyomja az esélyesség terhe. Győrben sem kapott ki 13-mal a DVSC, valószínűleg az Elek Gyula Arénában sem fog. Nem Kovács Annáék a találkozói esélyesei, de a Fradi két fontos BL-meccse között azért talán kevésbé koncentrál erre az összecsapásra, így ha győzelemre nem is, egy szorosabb meccsre van esélye a hajdúsági együttesnek.

Címkék: sportfogadás, tipp,