FTC - Dinamo Zagreb: Ezúttal a Dinamo aligha lő négyet

2020-09-16
A Fradi két akadályt már sikerrel vett a Bajnokok Ligája 2020/21-es idényében, ha a Dinamót is kiejti, akkor egyrészt esélye marad a BL-főtáblára, másrészt az EL csoportkört már bebiztosítja. Ha netán a Dinamo nevet ismét, akkor is marad esélye az FTC-nek az Európa Liga főtáblájára jutni.

FTC - Dinamo Zagreb

BL-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:Gólok száma 2,5 alatt

Unibet odds: 1.64

Kezdés:  2020.09.16. 19:00

 

A horvát élvonalban 4 fordulót játszottak le, a Dinamo Zagreb pedig mind a négy meccsét megnyerte. Jó formában vannak a horvátok, viszont a BL-ben a román CFR-rel már megszenvedtek. Valószínűleg a Fradi-Dinamo sem lesz sima, hasonló képességű csapatok ezek.

A Zágrábból a tavalyi selejtező óta Olmo már eligazolt, ő volt az akkori Dinamo legértékesebb játékosa. Nélküle is ütőképes csapat maradt, de Olmo képességű játékosa most a Zágrábban nincs.

A találkozót a német Tobias Stieler vezeti, rutinos Bundesliga játékvezető, szóval ebben a körben már az UEFA is BL-szintű játékvezetőket delegál.

Ami az FTC taktikáját illeti, valami hasonlóra számíthatunk, mint amit a Celtic ellen láttunk. Alap a stabil védekezés, aztán elöl pedig kontrákkal lehet operálni, és a kevés helyzetből minél többet értékesíteni. Viszont az is tény, hogy ha Tokmac rosszabb napot fog ki, akkor nehéz elképzelni, hogy az FTC mondjuk egynél több gólt lő, ha lő egyáltalán. Azt pedig láttuk a Celtic és a Djurgarden ellen is, hogy a Fradi fontos meccseken össze tudja rakni a védekezést, és nem követ el hibákat.

Tény, hogy például Orsic ott van a Dinamónál, de ő sincs annyira nagy formában, ha helyzetbe kerül, sokszor ajtó-ablak szituációkban is ront. A Fradinál pedig Dibusz igazi bravúrkapus, ha a védők nem hibáznak nagyot, még az sem kizárt, hogy kapott gól nélkül hozza le a meccset az FTC. Ugye nézők nincsenek, ezért sem fog a nézőknek játszani egyik csapat sem, de ez a kör (és a következő) nem arról szól, hogy a nézők a TV-k előtt jól szórakozzanak. Itt egy brusztolós 1-0-ás sikert előre aláírna mindkét csapat.

A mi tippünk, hogy a nagy tét rányomja a bélyegét a meccsre, és a gólok száma 2,5 alatt marad. Egyébként a keddi három meccsen egyaránt a hazai csapat jutott tovább, nagyon bízunk benne, hogy ez szerdán sem lesz másként.

Bookmark and Share