FTC-Leverkusen: Nincs mit veszíteni!

2023-03-16
A Ferencváros az előző héten 2-0-ra kikapott a Leverkusentől egy erősen feledhető meccsen. Egész biztos, hogy ez a visszavágó jobb lesz, hazai pályán az FTC biztos szeretne mutatni előre játékban is, de ha kinyílik...

FTC - Leverkusen

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma az első félidőben 1 felett AH

Unibet odds: 1.63

Kezdés: 2023.03.16. 21:00

 

Azért az mindenképp nagy szó, hogy a Fradi március közepén még tétmeccset játszik nemzetközi porondon. Évről-évre előbbre jut a zöld-fehér mezes társaság, és bízzunk benne, hogy a látszat ellenére nem ez a csúcs. Azért emlékszünk még azokra az évekre, amikor már szeptemberre minden csapatunknak véget ért a rövidke nemzetközi menetelés.

A Fradi építkezése korrekt, és bár vannak mellényúlások igazolások terén, ilyen mennyiségű transfernél ez benne van a pakliban. Lényeg az, hogy itt ez a Leverkusen elleni tétmeccs, ami gyakorlatilag tét nélküli. Esélytelenek nyugalmával vág neki az FTC, de a fogadóirodák pl, nagyobb esélyt adnak a Fradinak a továbbjutásra, mint adtak tegnap a Liverpoolnak a Real Madrid ellen.

Viszont az tény, hogy sérülések nehezítik az orosz mester dolgát, fontos játékosok nem bevethetőek. mint S. Mmaee vagy Besic, de Tokmac sem 100%-os, bár elvileg az ő játékára van esély. Ugyanakkor 70-80%-os állapotban ő sem ugyanaz, mint amikor megállíthatatlan volt. Botka eltiltott, szóval van azért gond bőven. A Civic-Abena-Knoester-Wingo négyes minden, csak nem összeszokott.

A leverkuseni meccsen a Fradi csak bekkelt, Zachariassen kapufája az egyetlen emlékezetes momentum támadásban, azon kívül semmi. Hazai pályán a Fradi bátrabb focit fog játszani, viszont ha így tesz, hátul kinyílik, és akkor mehetnek a leverkuseni kontrák. Ebben igazán jó a Bayer, láttuk, hogy felállt védelem ellen szenvedtek, nem volt bennük sok kreativitás.

Egy passzív focival a Fradi egy döntetlent ki tudna húzni, de mi értelme lenne? Akkor már próbálja meg a csodát, és ki tudja, hátha összejön. Lehet itt akármi, egy korai vendég piros lap, vagy szerencsésen megpattanó lövések. Emlékezzünk csak a Fradi - Slavia 2-0-ra, amikor egy hazaadás a Slavia részéről olyan fatális módon pattant meg egy pici buckán, hogy öngól született egy ártalmatlan szituációban.

A tippünk, hogy lesz gól félidőig. Egy vagy több, reméljük, hogy utóbbi. És azt is, hogy a Fradi lövi, bár az is tény, szigorúan a tipp szempontjából a Fradi-gól és a vendég-gól ugyanannyit ér. A hétvégén a Leverkusen a Bundesben a Bayern-t fogadja, szóval biztos a Gyógyszergyáriak is úgy gondolkodnak, lőni kéne még a félidőig egy megnyugtató dugót.

Címkék: sportfogadás, tipp,