Foci-Eb: Anglia-Skócia, egy igazi derbi

2021-06-18
A D csoportban egy kör után a csehek vezetnek, Anglia a 2. helyen áll szintén három ponttal. A skótok és a horvátok nulla ponttal a 3. és 4. helyen várják a második kört. Semmi sem dőlt még el, de a második körben már nem nagyon lehet hibázni.

Anglia - Skócia

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 3,5 alatt

Unibet odds: 1.48

Kezdés: 2021.06.18. 21:00

 

Anglia hazai pályán, a Wembleyben fogadja Skóciát. A játékvezető a spanyol Mateu Lahoz, de ahogy ezt az Eb-t nézzük, nagyjából teljesen mindegy, hogy ki vezet, mert a lapok nem jönnek, a sporik semmit sem fújnak le. Mondjuk a Premiershipben edződő játékosoknak ez nem újdonság, Lahoz pedig a most divatos folyamatos játékot nem fogja akadályozni. Lapokra, vagyis lap-overre ezen a tornán ne nagyon fogadjunk.

De ha overre ne fogadjunk, akkor ezzel szinte azt is mondjuk, hogy fogadjunk az underre. Hihetetlen, de ezen a tornán nem igazán potyognak a lapok. A sporik utasításba kapták, hogy a folyamatos játék legyen a cél, ami persze jó dolog, csak fura. Fura, hogy a legkeményebb foultok után is mehet tovább a játék, nem nagyon fütyülik szét a meccset.

Nem gondoltuk volna pár éve, hogy egy angol-skót Eb-meccsen, amit Lahoz vezet, a 3,5 lap alatt szorzója 1.45, és még így is value.

Mateu Lahoz a belga-orosz találkozót már vezette a tornán, és lehozta 0 lappal. Hihetetlen, de igaz. Talán épp emiatt bízták rá ez a derbit, az angol-skót előzetesen paprikásnak tűnik, aztán majd kiderül, hogy nem az. Vagy nem annyira, mint hisszük, mert bár kemény játékot tolnak majd, de sportszerűt. Márpedig ezen a tornán tényleg csak a legnagyobb durvaság, a sportszerűtlenség az, amiért lap jár. Több lap volt az Eb-n duma, műesés és kakaskodás miatt, mind 'normális' szabálytalanság miatt. Lahoz meg most eleve sportot fog abból űzni, hogy ő nem csak a belga-oroszt tudja lap nélkül levezetni, de az angol-horvátot is. Márpedig ha a csapatok partnerek lesznek, a spanyol spori pedig nem csinál valami bődületes hibát, akár még egy döntőbeli bíráskodást is elintézhet magának.

Címkék: sportfogadás, tipp,