Floyd Mayweather 25,5 milliót nyert nyerőgépen!

2017-09-14
Folytatódik a bokszoló sikerszériája – Las Vegasban megcsípett egy 100 ezer dolláros nyerőgép jackpotot…

 

Pár héttel az után, hogy az utóbbi idők legsikeresebb bokszolója 300 millió dollárt keresett a Conor McGregor elleni meccsen, Mayweather ismét gyarapította bankszámláját – ezúttal egy 100.500 dolláros, azaz 25,5 milliós nyerőgép jackpotnak köszönhetően. A hírek szerint a veretlen bokszbajnok ráadásul nem sokkal azelőtt már nyert úgy 70 ezer dollárt (18 millió forintot) ugyanabban a kaszinóban.

 

A közösségi médiában való kérkedéséről híres Mayweather gyorsan ki is posztolt egy videót, melyen egy nyerőgép előtt áll egy rakat fogadási cetlivel, és azt mondja „Itt van 70.000 dollár, de itt most megütöttem a jackpotot.”

 

 

Mayweather később egy másik videót is közzétett magáról, melyen egy rakat pénz hever körülötte, amit állítása szerint épp akkor nyert. A „Money” becenevű bokszoló egyébként híres fényűző életmódjáról, és arról, hogy rendszeresen posztol magáról olyan képeket és videókat, melyen hihetetlen vagyonával kérkedik, mely egyes becslések szerint meghaladja az 1 milliárd dollárt.

 

 

Érdekes módon a közelmúltban megjelent egy olyan cikk is, mely szerint a bokszolónak 22,2 millió adótartozása van 2015-ből, és állítólag azért fogadta el McGregor kihívását is, mert „súlyos helyzetben” volt. Válaszul Mayweather egy olyan üzenetet posztolt, mely szerint 2015-ben 26 millió dollárt fizetett „Sam bácsinak”, és bizonyára értesítették volna, ha hiány lenne a számláján.

 

Floyd Mayeather a múlt hónapban fejezte be 1996 óta tartó hihetetlen bokszolói karrierjét, mely során eggyel túlszárnyalta az 1955-ben nyugdíjba vonult Rocky Marciano 49-0-s veretlenségi rekordját. 

 
Címkék: kaszinó, nyerőgép,