Espanyol - Sevilla: El-búcsú és edzőmenesztés után vasárnapi bajnoki

2019-03-17
Amikor a Sevilla megkapta az EL-ben a Slavia Prahát, kevesen gondoltuk, hogy nem sikerül továbbjutni. Márpedig nem sikerült, Machin mesternek ez az állásába került.

Espanyol - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat gólt szerez

Unibet odds: 1,62

Kezdés: vasárnap 16:15

 

Valami nagyon stimmelt a Sevillánál, ez a csapat úgy nyerte az EL-serlegeket a közelmúltban, mint a Real Madrid a BL-címeket. Egy jó Sevilla nem esik ki a Slavia ellenében. Illetve inkább jó formában lévő Sevilla, mert inkább azzal volt itt a gond.

A probléma összetett volt, sok apró dolog, ami miatt a Sevilla kiesett, de egyértelműen a forma az, ami nem volt az igazi. Sokáig a Sevilla bajnokesélyes csapatnak tűnt, amikor a nagyok vergődtek, a Sevilla hasított, André Silva gólkirályi babérokra tört, aztán Sevilla és a Silva is visszaesett, a kettő pedig összefügg. Gólokat főleg Sarabia és Ben Yedder révén azért képes lőni az andalúz együttes, de a kapott gólok serpenyőjében is 'van bőven'. Utolsó 5 meccsén 13 kapott gól, A Slavia ellen minimum 2 mindkét meccsen, de Machin munkáját azért is köszönték meg, mert a csapat kiesőjelöltek ellen is zakókba szaladt. Sikerült kikapni a Villarreal ellen, a Huesca ellen, ezt nem nézhette tovább a vezetőség.

Az Espanyolnál nincs probléma, a csapat gyűjtögeti a pontokat, ami a biztos bennmaradáshoz kell. Hat mérkőzés óta veretlen a barcelonai együttes, jelenleg 34 pontot gyűjtött, ami a 13. helyre elég. Kiesni a csapat nem fog, miért is esne, hisz jó formában van, és 5-6 pontot úgyis összekapar még. sőt egy jó hajrával az EL-indulás is összejöhet, bár nem valószínű, hogy ez cél arrafelé. A cél az, hogy a hazai meccseket a csapat behúzza, és neki is mennek a katalánok mindenkinek hazai pályán.

Mostanában az Espanyol is adok-kapok meccseket játszik, ahogy a Sevilla is. Ezért tűnik jó tippnek a mindkét csapat lő gólt opció. Nem lenne épp ellenünkre, ha Sergio Garcia játszana hazai oldalon, Sarabia pedig a vendégeknél, de mindkét játékos sérült. Így sem kell félteni a csapatokat, lesznek akik képesek gólt lőni, és reméljük, hogy a motivációval sem lesz gond. Még 2016 augusztusában tudtak játszani egy 6-4-es meccset is, nekünk most a tipphez az 1-1 is elég. Bár egy jó 6-4-es LaLiga-meccset azért el bírnánk viselni.

Címkék: sportfogadás, tipp,