Borussia Dortmund - Slavia Praha: Tüzes este előtt állunk

2019-12-10
A Dortmundnak a továbbjutáshoz nyernie kéne, és bízni abban, hogy a tartalékos Barca nem kap ki az Intertől. A Slavia és a Barcelona görcs nélkül focizhat, hisz a katalánok már továbbjutók, a csehek pedig biztosan a 4. helyen zárnak.

Borussia Dortmund - Slavia Praha

Online sportfogadás tipp: Kapura tartó lövések száma 10,5 felett

22Bet odds: 1.90

Kezdés:  2019.12.10. 21:00

 

A Bajnokok Ligája sorozat csoportmeccseinek utolsó köre jön, sok csapatnak maradt még izgulni valója. Ilyen a Borussia Dortmund is, ráadásul sorsa nem csak a saját kezében van. Viszont a BVB annyit tehet, hogy nyer, és bízik a katalánok segítségében.

A cseh Slavia a 'halálcsoportban' kiesésre volt ítélve. Összejött két bravúros iksz a Barca és az Inter ellen, de ennyi. Ez sem kevés, de azért a továbbjutáshoz kellett volna egy-két földöntúli bravúr. Ugyanakkor a Slavia bizonyította, hogy nem véletlenül kerül be a csoportkörbe, nem véletlenül lett főtáblás. Ikszelni a Barca és az Inter stadionjában, az nem hétköznapi dolog. Ez a Slavia a Camp Nouban olyan tökös focit mutatott, amelyet nagyobb kevés csapattól látunk. Tény, hogy 0-0 lett, de ott izzadtak a katalán elég rendesen. A Praha offenzív focit játszott, például ki gondolta volna a Slaviáról, hogy a Camp Nouban a Barca ellen 9 szögletig jut el. Nem akármilyen kontrákat vezettek, jó volt nézni a csehek játékát. Nem cizellálták túl, nem voltak felesleges passzok, igazi direkt, őszinte foci, amit a Prága prezentált.

A Slavia 14 ponttal vezeti a cseh bajnokságot, szóval ott sincs miért görcsölni. Bevállalós focit várunk Soucekéktől, most sem fognak alibizni.

A BVB sem, hisz Reus-éknak csak a győzelem lehet jó eredmény. Még az iksz is jó lehet, de akkor már a Borussiának szüksége van arra, hogy a Barca nyerjen az Inter ellen. Görcs és gát inkább hazai oldalon lehet, de a Dortmundtól sem azt szoktuk, meg, hogy a Signal Iduna Parkban csalná a focit.

Delaney és Witsel hiánya érződhet, a két szűrő játékát nehezen lehet pótolni, ráadásul intelligens focisták, az építő munkából is kiveszik a részüket, ráadásul remekül fejelnek. Nélkülük azért nem lesz ugyanaz a BVB-középpálya, könnyebben át fogják játszani a csehek, legalábbis ez valószínűsíthető. A kaput eltaláló lövések száma 10,5 felett opció 1.90-ért egész jónak tűnik a 22bettől, hisz a BVB sem fog alibizni, tűz alatt lesz a csehek kapuja a meccs elejétől a végéig.

Címkék: sportfogadás, tipp,