Diósgyőr - Szentes Lázár lemondott posztjáról

2013-04-18
Lemondott posztjáról Szentes Lázár, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK vezetőedzői feladatokat is ellátó szakmai igazgatója. Helyét megbízott vezetőedzőként Kovac Zoltán veszi át.

 

    A klub honlapja szerdán arról számolt be, hogy Szentes - aki novemberben Sisa Tibort váltotta a kispadon - a Siófok vendégeként elszenvedett keddi 3-0-ás vereség másnapján ajánlotta fel lemondását, amit a vezetés el is fogadott.

    "Szentes Lázár távozásával lezárult egy hároméves ciklus a DVTK történelmében - nyilatkozta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója. - Szentes Lázár szakmai igazgatónak komoly érdemei vannak abban, hogy visszajutott a DVTK az NB I-be és ezzel párhuzamosan sikerült elkezdeni a klub utánpótlásának rendbetételét is."

    A klubvezető hozzátette: Szentes távozásával megszűnik a szakmai igazgató pozíciója, a következő szezon kezdetére pedig kialakítják az új klubstruktúrát. 

    A bajnokságból hátralévő hét mérkőzésen a pro licenccel rendelkező Kovac Zoltán, utánpótlás szakmai igazgató megbízott vezetőedzőként irányítja az első csapat munkáját. A szakmai stáb további összetétele változatlan marad.

    A Diósgyőr jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

 

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,