CSKA Moszkva - FTC: Elfogyott az Fradi

2019-10-24
Nincs jó formában a Fradi, és ez sajnos tény. Nem is feltétlenül az eredményekkel van gond, a mutatott játék az, ami aggodalomra adhat okot.

CSKA Moszkva - FTC

Online sportfogadás tipp: Moszkva győzelem

Unibet odds: 1,52

Kezdés:  2019.10.24.  18:55

 

Rebrov nagy művész, hisz csapata rossz játékkal is tud meccset nyerni. Nem egy-nem két olyan meccse volt az NBI-ben, amikor az ellenfél jobban, vagy közel annyira jól játszott, mégis az FTC nyert. Emlékezhetünk a ZTE, a Kispest és a Kisvárda elleni bajnokikra, egyik találkozón sem hozott extrát az FTC. Az UTE ellen is jobbak voltak játékban a lilák, a Fradi viszont kihasználta az UTE egyetlen komolyabb hibáját, és meccset nyert.

Az a védekezés, ami itt gyengécske NBI-ünkben úgy-ahogy működik, azért komolyabb csapatok ellen sokat nem ér. A Fradi egyre fáradtabb, és egyre kevésbé bírja a jobb csapatok attackjait. A Dinamo ugye vágott négyet, a Ludogorets 'csak' hármat, de az is lett volna 4 meg 5 is, ha nincs a bolgároknál a piros lap.

A CSZKA Moszkva két kör után nulla ponttal áll, ha tovább akar jutni, -és miért ne akarna-, akkor a Fradi elleni kétszer három pontot be kell gyűjteniük. Be is fogja.

A Fradinak nincs alapcsapata. Itthon az NBI-ben gyakran elég ez szűk 1-0-ákra, de láttuk például a legutóbbi Ludogorets elleni meccset, katasztrófa volt. Azok a spílerek, Zubkov vagy Skvarka, de akár Dvali, akik nyáron még pörögtek, most vagy sérültek, vagy formán kívül játszanak. Ember nincs, aki meg tudja mondani, hogy áll fel majd a védelem Moszkvában, kik sérültek, kik nem, kik hol játszanak. Egyedül talán Lovrencsics helye biztos, de ő meg mindig minden meccsen játszik, nem is kétséges, hogy térden jár már, az sem lenne fura, ha előbb-utóbb komolyabb sérülése lenne. Azért magyar spílerek izomzata nem a 'szerda-szombat' ritmusra lettek kitalálva...

Látszólag tehát bő a Fradi kerete, mennyiségre mindenképp, de minőségre azért nem igazán. Ráadásul meccsről-meccsre rosszabb a forma, a mutatott játék. Küzdeni még küzdenek a srácok, azzal nincs is baj, de még az NBI-ben sereghajtók, kiesőjelöltek is képesek a Fradi ellen úgy meccset lehozni, hogy az FTC-nek nincs normális kidolgozott akciója. Itthon a csapatok zöme elégedett azzal, ha iksszel kihúzza, de azért a Dinamo elleni visszavágó, vagy a Ludogorets elleni csoportmeccs bizonyítja, hogy azok a nemzetközi szinten is jegyzett csapatok, amelyek támadni is mernek, 3-4 gólokat lőnek, és igazából úgy, hogy 70-80%-nál többet nem tesznek a meccsbe.

Nálunk nagyon jó idő volt az elmúlt napokban, nap közben 25-26 Celsius fok, Moszkvában azért bőven alacsonyabb a hőmérséklet, nem lesz nehéz megfázni. A tippünk papírforma CSKA-siker, aztán meglátjuk, a moszkvai kiruccanás után mi marad a tankban a Vidi elleni rangadóra. Vélhetően nem sokminden...

Címkék: sportfogadás, tipp,