Csalási kísérlet a Szerencsejáték Zrt. nevében

Valaki közösségi lottót szervez a Szerencsejáték Zrt. nevére hivatkozva. Az ezzel kapcsolatos Szzrt. közleményt a csalások visszaszorítása érdekében közzétesszük.

A közlemény teljes szövege:

 

" A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Társaságunk nevében szervezett, online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek.

A körlevél állításával ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem szervez, soha nem is szervezett semmiféle közösségi lottózást. A lottóközösségek támogatása, nem fér össze Társaságunk felelős játékszervezési elveivel.

A feltehetően adat- és pénzszerzési céllal indított kezdeményezés megkárosíthatja a közösségi lottó regisztrált felhasználóit, ezért különös körültekintésre hívjuk fel játékosaink figyelmét.

Az elektronikus levélben leírtak alapján alapos okkal feltételezhető, hogy piramis játék szervezéséről van szó, ezért Társaságunk az ügyben a megfelelő jogi lépéseket megteszi.

A Szerencsejáték Zrt. a hivatalos akcióiról kizárólag saját honlapján, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook oldalán vagy országos napilapokban tesz közzé felhívást."