Celta Vigo - Getafe: Majd Lahoz lehozza!

2019-11-03
Fran Escribá megkapta az utolsó utáni esélyt, hogy alkosson valamit a Celtával. Valószínűleg csak azért nem került lapátra a hétközi Betis elleni zakó után, mert még nincs meg az utódja.

Celta Vigo - Getafe

 

Online sportfogadás tipp:  Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,45

Kezdés:  2019.11.03.  18:30

 

A hétközi Betis - Celta találkozót Fekir a hajrában a Betis javára fordította, a vigói együttes pedig ismét pont nélkül maradt. Fran Escribá mester mákja volt, hogy a két meccs között nagyon idő telt/telik el, így még kapott egy utolsó lehetőséget.

A Celta küzdött a Betis ellen, de hiányzik azt extra a csapatból. A kérdés, az, hogy mennyire fog küzdeni a hétvégén. Valószínűleg nagyon, de hogy mire lesz elég, azt senki sem tudja. A vigói együttes problémája, hogy a másik oldalon egy olyan csapat áll majd, amelyet nagyon nehéz megtörni. A Getafe a liga legkeményebb csapata, Bordalas együttesében még a kreativitásért felelős spílerek is kemények. Nála nincs alibi, minden Getafe minden párharcba úgy megy bele, mint legalább egy BL-döntőben játszana.

Írtuk a hétközi Granada elleni meccsük előtt is, hogy a szabálytalansági listát vezeti, a legtöbb lapot kapja a madridi együttes, és bizony ott sem hazudtolta meg magát. A Getafe és a Granada is 5-5 sárgát kapott a hétközi bajnokin. Ezt várjuk most is!

Azt a Getafe-Granadát J. L. G. Gonzalez vezette, egy másik nagy kártyás, a mostanit pedig talán a legnagyobb vezeti, Mateu Lahoz! Lahozra bízni egy ilyen meccset elég rizikós, ő azért képes túlkapásokra. De pont ez kell nekünk, reméljük, hogy megint megszalad majd a kopaszodó spori keze. Ő azért szeret szerepelni, szereti mutogatni a lapokat is, és a 'formája is egész kiváló'. Az utolsó 4 találkozóján 7 lap alatt nem hozott le mérkőzést, nehéz elképzelni, hogy most sikerül. A Celta ki akar mászni a kieső zónából, miközben a Getafe pedig a nagyon sűrű középmezőny élére szeretne áll. Akár a 6. helyre is felugorhatna a madridi együttes győzelme esetén, de 2-3 pozíciót egész biztosan javítana. Nagyon jó mentalitású, állandóan győzelemre játsszó együttes a Getafe. Lehet, hogy nem a leglátványosabb focit tolja, de mindig kemény, sokszor túl kemény, és jól tudjuk, Lahoznál milyen alacsony a tűrőképesség határa. Valószínűleg feszült találkozó lesz, Aspaséknál is könnyen elszakadhat a cérna több játékosnál, a Getafénél meg 3-4 sárga lap/meccs szinte elvárás.

Címkék: sportfogadás, tipp,