Burnley - Manchester United: Kegyetlen kilencven perc

2018-09-02
Ha Pogbáék meg akarják buktatni José Mourinhót, ennél jobb alkalmat nem találnak. De valószínűleg nem akarják.

Burnley - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Manchester győzelem

Unibet odds: 1.65

Kezdés: vasárnap, 17:00

 

Szó se róla, ha a United nem nyer a Burnley ellen José Mourinho repül. A kérdés, hogy mit akarnak Pogbáék.

Valószínű, hogy egyszerűen csak nyerni, hisz a Tottenham ellen is nagyon derekasan ment előre a Manchester, de semmi sem akart sikerülni, aztán a 2. félidőben az ellenfél sorra értékesítette a helyzeteit. A Burnley sokkal gyengébb együttes, mint a Tottenham, sőt fáradtabb is. Az EL-főtáblára nem sikerült felugrani, ettől függetlenül a játékosok lábaiban van a Basaksehir és a Olympiakos elleni két párharc, az utazás, meg persze a bajnokik, szóval elég sűrű napokon van túl az együttes. Ez hagyján, de sikerélmény semmi, hisz az EL-főtábla nem jött össze, és a bajnokságban is összesen egy pontocska jött össze.

Ha a Manchester komolyan gondolja, hogy győzni fog, akkor győzni fog. A Tottenham ellen hiába kapott ki 3-0-ra, nem úgy tűnt, mintha a mester ellen focizott volna a csapat, sőt sokszor a görcsös akarást lehetett látni a srácokon. Mourinho már a meccs közben frusztrált volt, hogy is ne lett volna, amikor például Lindelöf hajmeresztő helyzetben passzolt haza, amiből csak de Gea klasszisa miatt nem lett gól.

José Mourinho nem rutintalan mester, ő azokat fogja ma pályára küldeni, akiben maradéktalanul bízik. Márpedig nem annyira rossz ez a keret, ellenben a Burnley védelmével. A Watford ellen hármat, a Fulham ellen négyet kapott az elmúlt két bajnokiján, nem nagyon lehet ehhez mit hozzáfűzni.

Nagyon sokat számít, hogy csütörtökön a hazai csapat meccset játszott, és az, hogy Brady, Gudmundsson és Defour sem bevethető. A Man. United neki fog menni a fáradt Burnleynek, és vagy nyögvenyelősen, vagy nagyon simán, de megveri!

Címkék: sportfogadás, tipp,