Brazília hozta a legtöbb nyereményt a Tippmixen

2013-07-04
Brazília labdarúgó-válogatottja már egy héttel ezelőtt is sok örömöt okozott fogadóinknak remek futballjával és elért eredményeivel, amely tendencia a 26. heti Tippmixajánlat során sem fordult meg.

 

Luiz Felipe Scolari tanítványai a hazai rendezésű, világbajnoki főpróbának is beillő Konföderációs Kupán ugyanis meg sem álltak a végső győzelemig, amivel a legtöbb kifizetett nyereményt –  beleértve a kiegészítő fogadási lehetőségeket is – összefoglaló listánkon is szép számokat  produkáltak. Az Uruguay elleni elődöntő megnyerése 65,63 millió forintot ért a helyesen tippelőknek, a Spanyolországgal szemben 3-0-s különbséggel megnyert finálé pedig 70,50 millió forinttal gazdagította a jól fogadókat. Így ezen két győzelem együttesen 136,13 millió forintot ért a számok nyelvére lefordítva, amit egymagában az U20-as világbajnokság 70,85 milliós nyereményt produkáló U20Törökország – U20Ausztrália párharca nem tudott felülmúlni. Írország labdarúgó-bajnokságának élvonala két mérkőzéssel is képviselteti magát a legjövedelmezőbb fogadások toplistáján: a St. Patrick’s – Bray derbi 60,62 millió forintos nyereményt generált, a Derry City – Bohemians csata pedig több mint 58 millió forintos nyereménnyel párosult.

 

A Konföderációs Kupa nem kizárólag a nyeremények tekintetében produkált kiemelkedő számokat, hanem a legnépszerűbb események kapcsán is. Ezen összevetés rangsorában a tavalyi Európa-bajnokság döntőjének visszavágója, a Spanyolország – Olaszország elődöntő zárt az élen, lévén az európai csúcsrangadóra összesen – kiegészítő fogadásokkal együtt – 138.269 fogadáskötést regisztrálhattunk. Brazília nemzeti csapata ezen a listán is duplázott: az Uruguay ellen vívott elődöntő 116.445, a Spanyolországgal szembeni finálé pedig 109.898 szelvény szerves részét képezte. Az U20-as labdarúgó-vb két mérkőzése is helyet követelt magának a népszerűségi toplistán: az U20Törökország – U20Kolumbia csata több mint 110 ezer alkalommal került fel különböző Tippmix-szelvényekre, az U20Spanyolország – U20Ghána párharc pedig 85 ezret is meghaladó fogadáskötéssel járt együtt.

 

Az idei teniszévad harmadik Grand Slam-tornáját Wimbledonban rendezik, ahol a férfi főtábla első és második fordulójában is bombameglepetés született, amelyek a legváratlanabb eredmények listáján is feltűnnek. A korábbi kétszeres wimbledoni bajnok Rafael Nadal a belga Steve Darcis ellen rögtön a bemutatkozása alkalmával elvérzett három játszmában (2.692 szelvényből 37 helyes tipp, nyertes odds: 8,00), míg a címvédő Roger Federer a második fordulóban kényszerült búcsúzni, miután az ukrán Stakhovsky 3-1-es szettarányban bizonyult jobbnak nála (3.132 szelvényből 230 tökéletes tipp, 8,00-as nyereményszorzó). A 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságának C csoportjában Salvador keltett szenzációt az Ausztrália fölött aratott 2-1-es sikerével, amely az ország futballtörténelmének első világversenyen aratott diadala is egyben (34.429 szelvényből 1.591 helyes tipp, 6,80-as szorzó mellett). A svéd labdarúgó-bajnokság élvonalában az FF Malmö – Häcken mérkőzés (végeredmény: 1-3, 56 567 szelvényből 1 205 hibátlan tipp, 4,25-ös oddsért), a finn élvonalban pedig a Helsinki JK – Jaro ütközet gólnélküli döntetlenje (25.419 szelvényből 922 nyertes tipp, 4,50-es odds mellett) lepett meg sokakat.

 

A Tippmix-ajánlatban szereplő magyar érdekeltségű eseményekre az utóbbi hetekben egyértelműen használható az „uborkaszezon” kifejezés, ami a mögöttünk hagyott héten sem került cáfolásra. Az egyetlen – szabályt erősítő – kivétel ez alkalommal a Wimbledonban zajló tenisz Grand Slam-torna női küzdelmeinek első fordulós mérkőzése, a Babos Tímea – Mathilde Johansson összecsapás volt, amelyet nagy küzdelemben ugyan, de végül a francia hölgy nyert, szetthátrányból fordítva (11 172 szelvényből 7 933 hibátlan tipp, nyertes odds: 1,50).

 

A hét legügyesebb fogadója címet ez alkalommal egy nagykőrösi szelvénytulajdonos érdemelte ki, 800 forintos tétre nyerve 358.000 forintot. A nyertes szelvény nem nélkülözte a rizikót, ám végül minden esemény fogadónk tippjeinek megfelelően alakult, ami busás hasznot eredményezett:

Rosberg nyeri a Nagydíjat H

Inter Turku - Turku PS D

Uruguay - Olaszország D

*(0-1) Brazília - Spanyolország H

 
 
Forrás: Szerencsejáték Zrt
Címkék: eredmények, tippmix,