Bonyolult hatoslottó akciót indított a Szerencsejáték Zrt.

2015-04-07
Nem a szokványos akcióval indítja a Szerencsejáték Zrt. a hetet. Valószínűleg az Ötöslottó eladásokat megfelelő mértékben ösztönzi a 3,5 milliárd feletti jackpot, most csak a Hatoslottóra koncentrálnak.

 

Az Akció leírása:

Játsszon akár mindkét héten akciós Hatoslottót 2015. április 6-19. között, hogy esélye legyen a heti legalább 2 millió Ft egyikére! Hetente 45 millió Ft akciós össznyeremény!

 

Részvételi feltétel: egy szelvényen 1350 Ft vagy ezt meghaladó összegű Hatoslottó játék (amely értékbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele).

 

Minél több alapjáték, annál több nyeremény

 

Azonban most nem a szokásos módon naponta vagy óránkénti sorsolással döntik el a szelvényt vásárlók között, hogy kit illet a zsíros összeg, hanem a játékhét vége utáni hétfőn, tehát április 13-án és 20-án sorsolnak 6-6 darab nyertest, akik minimum 2 millió forintot kapnak fejenként. Ezen túl a 12 darab nyertes még összesen további 33 millió forintot kap a megjátszott Hatoslottó alapjátékok számának arányában az adott nyertes játékra eső részből.

 

Ezzel természetesen azt szeretnék elérni, hogy minél több Hatoslottó szelvényt vegyenek, de az apróbetűben elárulják, hogy 66 db-nál többet tartalmazó lapjátékok is csak 66 db-nak számítanak.

 

Aki érti, annak hajrá. Annyi biztos, hogy szokásos tippünk, miszerint a hét elején érdemes szelvényt vásárolni, most nem érvényes, hiszen az egy hét alatt feladott összes szelvény egyszerre kerül be a kalapba, így meglehetősen lecsökken nyerési esély. Ahhoz pedig tényleg nagy szerencse kell, hogy épp az a szelvény jöjjön ki a kalapból nyertesen, amelyiken a legtöbb alapjátékot játszottunk. Talán akkor már jobban megérni 1350 Ft-onként új szelvényt játékba vinni. Jövő héten meglátjuk.

 

Honnan jönnek ezek az extra milliók?

 

A válasz igen egyszerű: a feledékeny játékosok pénzéből tevődik össze az a 45 millió forint, ami a következő két hétben üti 12 szerencsés nyertes markát. Így akkor is nagyot nyerhetünk, ha lottószelvényünket mindig rendszeresen, alaposan leellenőrizzük, biztosan nincs-e rajta nyeremény.