Berki Krisztián is indul a csapat ob-n

2013-03-04
A lólengés olimpiai bajnoka, Berki Krisztián, és a londoni döntős Hidvégi Vid is indul a férfi torna csapatbajnokság szerdai első fordulójában.

 

A magyar szövetség hétfői közleménye alapján mindketten legerősebb szerükön érdekeltek, és a tavalyi gyakorlatukat adják elő a budapesti Tornacsarnokban 16 órakor kezdődő viadalon. Hidvégi influenzával bajlódott, de már nagyjából visszanyerte formáját.

 

A versenynek külön tétje is van, ez lesz az első válogató az április 17-21. közötti moszkvai Európa-bajnokságra. Kovács István, a férfiak vezetőedzője elmondta: a szerenként és az összetettben elért eredmények alapján helyezési pontokat kapnak a tornászok, és így alakul ki a végső sorrend.

 

A második válogatóra március 20-án kerül sor, szintén a Tornacsarnokban. A két válogató eredménye alapján két fő kerül be a csapatba, míg további két tornászt a vezetőedző jelöl ki.

 

Berki kitért rá, hogy gőzerővel készül az Eb-re és az őszi világbajnokságra, utóbbira szeretne egy, a korábbinál anyagerősebb és szebb gyakorlatot összeállítani.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: sportesemény,