Bayern - Schalke: Átgázolhat a München a Királykékeken

2020-09-18
A Bayern utolsó 12 meccséből 11-et megnyert a Schalke ellen. Nem kérdés, hogy estére az utolsó 13-ból 12 lesz ez a mérleg.

Bayern München - Schalke 04

Bundesliga - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp: A Bayern mindkét félidőben gólt szerez

Unibet odds: 1.35

Kezdés:  2020.09.18. 20:30

 

A Bundesliga 2020/21-es kiírásának is a Bayern a favoritja. Nem meglepő, hisz minden értékét megtartotta a bajor csapat (Perisic és Coutinho azért hiányozhat), ráadásul érkezett Sané, aki a Bayern egyik erőssége lehet. Egyébként Sané, mint ex-Schalke játékos kezdhet is a nyitómeccsen, akárcsak Neuer és Goretzka, mindhárman a Királykékeknél lettek ismert és elismert játékosok.

Szóval a Münchennél minimális volt a jövés menés, de nem is volt rá szükség, bajnoki cím, BL-elsőség, a München a világ legjobb klubcsapata.

A Schalkétól elment Kenny, McKennie, Caligiuri és Nübel, jött a veterán Ibisevic, Bentaleb, Uth, Rudy, szóval azt sem lehet mondani, hogy gyengült a csapat, az meg főleg nem, hogy erősödött. Nem is erősödhetett, hisz pénz az nincs a kasszában, kölcsönszerződéseket kötött a klub, ingyen jöttek és ingyen mentek játékosok. Vélhetően idén is feltűnnek majd fiatalok, ahogy azt megszokhattuk a Schalkétól. Ami viszont így előzetesen elmondható, a reális cél a középmezőny teteje lehet, a legjobbakkal a Schalke aligha veszi fel a versenyt hosszabb távon. Az előző, eléggé zaklatott idényt a 12. helyen zárták a gelsenkircheniek, most is ez a 10-12. helyek valamelyike tűnik reálisnak.

Az előző pontvadászatban a Királykékek otthon 5-0-ra verték a Schalkét. Azon az 5-0-ás meccsen Lewa a 6. percben már betalált, és azt követően még négyszer rezdült Schubert kapujának hálója.

Mi várható pénteken a nyitómeccsen? Nagyjából az, hogy a Bayern főpróbát tart a Sevilla elleni Szuperkupa meccs előtt. Boatengnek van kisebb sérülése, rajta kívül mindenki bevethető a hazaiaknál. Aligha szállt el a csapat a BL-győzelemtől, profi együttes, tiszta lappal nulláról kezdenek. Ha jól megtömik a Schalkét, amire nagy esély van, akkor könnyen lehet ebből rajt-cél győzelem a Bayern részéről ebben az idényben.

Címkék: sportfogadás, tipp,