Az Amatic már Debrecenbe van …

2018-11-22
A 25 éve alapított, osztrák illetőségű Amatic cég méltán ismert a játékosok körében, hiszen kiváló minőségű termékeiben a high-tech megoldásokat ötvözi a kaszinó iparág nemzetközi elvárásaival.

 

A vállalat a ’90-es években nyerőgépekkel tört be az európai szerencsejáték piacra, meghódította az Egyesült Királyságot és Írországot is, napjainkban pedig már megtalálható Mexikóban és Peruban is. Az online kaszinók előretörésével az Amatic tartani tudta az iramot, és számos nagyszerű játékuk megtalálható például már magyar online kaszinó kínálatában is.

 

Az Amatic számos témában és formában kínál online slot játékot, a közös bennünk, hogy minden esetben gondosan teszteltek különböző platformok alatt , hét európai nyelvet támogatnak, és a HTML5 alapú játékaik egyszerűen kezelhetők letöltés nélkül is. Az osztrák vállalat az egyik legmegbízhatóbb játékgyártónak számít napjainkban, több mint száz játékot kínálnak, a legnépszerűbbekkel  pedig már a magyar játékosok is legálisan játszhatnak a Grand Civis kaszinó online felületén. A debreceni kaszinó minden játék esetében részletes magyar nyelvű útmutatóval szolgál, és nem titkolja el a pénzvisszafizetési rátát és az elérhető legnagyobb nyeremény összegét sem.

 

Book of Aztec

Mexikói dizájnnal , 5 tárcsával és 10 nyerővonallal fogadja a játékosokat, a minimum tét 50 Ft, a maximum tét 5 ezer Ft, a legnagyobb téten megnyerhető maximális összeg pedig két és fél millió forint. A visszafizetési ráta 95,09%, és olyan extrák találhatók benne mint a wild és scatter szimbólum, szabad játék és szorzás. 

 

Eye of Ra

Az ókori Egyiptomba kalauzoló 5 tárcsás játék 720 nyerővonalával igazi kuriózumnak számít az online slot játékok között, ám nemcsak a nyerővonalai számával, hanem a szimbólumok elhelyezésével is változatosságot hoz a mátrixos dizájnhoz szokottak számára. A játékban minimum tét 50 Ft, a maximum tét ezer Ft, a legnagyobb téten megnyerhető maximális összeg pedig 18 millió forint. A visszafizetési ráta 94,84%, és olyan extrák találhatók benne mint a wild és scatter szimbólum, szabad játék és szorzás. 

 

All Ways Fruits

Klasszikus gyümis-retrós grafikájú 5 tárcsás, 243 nyerővonalas játék, melyben a minimum tét 50 Ft, a maximum tét 5 ezer Ft, a legnagyobb téten megnyerhető maximális összeg pedig két és fél millió forint. A visszafizetési ráta 96,85%, és olyan extrák találhatók benne mint a wild és scatter szimbólum, szabad játék és szorzás. 

 

+1 Diamond Cats

Az Amatic nemcsak high-tech vonalon halad a korral, hanem a klasszikust ötvözi a trendekkel, amikor a net szőrös kedvenceit, a macskákat telepíti be a nyerőgépébe. A Diamond Cats tényleg igazi klasszikus slot 5 tárcsájával és 20 nyerővonalával, melyben a minimum tét 40 Ft, a maximum tét 5 ezer Ft, a legnagyobb téten megnyerhető maximális összeg pedig 5 millió forint. A visszafizetési ráta 95,35%, és olyan extrák találhatók benne mint a wild és scatter szimbólum, szabad játék és szorzás.