Atletico Madrid - Valencia: Papírforma

2023-03-18
Ezúttal is igencsak jónak ígérkező meccset hagytak szombat estére a spanyolok, hisz a bennmaradásért küzdő Valencia a dobogóra pályázó Atleticóhoz látogat.

Atletico Madrid - Valencia

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.68

Kezdés: 2023.03.18. 21:00

 

A LaLigában a 10. helytől lefelé nagyjából minden csapat veszélyben van, ami a kiesést illeti. A Valencia fokozottan, hisz a 26. pontja a 17. helyhez elég, ha kikap ebben a körben, simán esélyes, hogy lecsúszik a kiesőzónába. 

Az Atletico helyzete kellemesebb, mert a Barcelona és a Real Madrid külön párbajt vív az első helyért, a 'tico pedig küzd azért, hogy a dobogó 3. fokát megtartsa. Erre nagyon jó az esély, mert ebben az idényben már csak a bajnoki meccsekkel kell foglalkozni. Minden más sorozatból kiesett az Atleti, közben a forma elég jó, elég jó az egység, és a sérülések terén is jól áll a csapat.

Simeone már tervezi a jövőt, kit kéne igazolni és hová, szóval most csönd van, nyugalom van Torrente örülhet! Aztán ki tudja, ha a Barce megverné holnap a Real Madridot, még a 2. hely is realitás lenne hirtelen, ha ma nyer az Atleti.  Az egész jó motiváció lenne a szezon hátra lévő részére, hogy a rivális Real Madridot beelőzzék.

Este tehát 'tico - Valencia, az előző két párharcuk pedig a lapokról szól. Ezt a találkozót a fiatalabbik Munuera kapta, aki erre az idényre 'megtáltosodott'. Korábban ő a kevés lappal operáló sporik közé tartozott a spanyoloknál, erre az idényre, 5.23 sárga, és 7 piros. Az 5 fölötti sárga még nem is kirívó, de az, hogy a piros lap / meccs átlaga az 0,5 fölött van, az azért nem semmi.

A két együttes utolsó 2 találkozóján igazi sárga lap cunami volt, mindkét csapat kapta becsülettel, ami ma is várható, mert finomkodni, puhán játszani ezek a csapat most sem fognak. A Valencia is fizikális csapat, az Atletico szintén. Az Atletiben a durvaság annyira nincs benne, a Valenciában sokkal inkább, de a Matracos csapatban is van egy-két játékos, akit simán fel lehet húzni.

Ez az 5,5 lap overre igen jó választásnak tűnik. A 1.68-as szorzó is jó, aki még szeretne picit dúsítani rajta, mondjuk egy Atletico gólt, egy 1X-et hozzácsaphat, de mi nem rizikózunk, jönnek a lapok, és akkor minden okés! Munuera idén tényleg szintet lépett a lapok terén, egy Valencia-meccsen pedig ritkán rossz választás lapokra fogadni. 

Címkék: sportfogadás, tipp,