Atalanta - Inter: Még két gól kell a 100-hoz!

2020-08-01
Az előző körben az Atalanta-Lazio-Inter trió mindhárom tagja nyert, így az utolsó körben alakul ki a végső sorrend a dobogót illetően, és kiderül az is, melyik együttes csúszik le róla.

Atalanta - Inter

Serie A - 38. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 2.20

Kezdés:  2020.08.01. 20:45

 

Az Atalanta-Inter jó kis csörtének ígérkezik. Talán akad némi presztízs értéke a meccsnek, elvégre is derbiről an szó, másrészt az sem mindegy, hogy második a csapat, vagy lecsúszik a dobogóról, és 'csak' a 4. helyen zár. A helyzet ugyanis az Atalanta és az Inter szempontjából is az, hogy a 2. és 4. hely között minden lehetséges még. Ha a Lazio megveri a már tét nélkül focizó Napolit, itt pedig a vesztes fél szerzett pont nélkül zár, akkor lecsúszik a 4. helyre.

Az Atalanta kapcsán már leírtuk, a történelmi 100 gólos szezon a cél, és bár kimondva nincs, ezek a játékosok valószínűleg jobban örülnének a 100+ lőtt gólos idénynek, mint mondjuk az ezüstnek, ami szintén nem sűrűn fordul elő az Atalanta történelmében...

Gomezék mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy két gólt bekotorjanak, de a pakliban az is benne van, hogy kapnak is párat. Atalanta-meccs esetében nem lenne egyedi eset.

Előző két egymás elleni meccsük összesen 2 gólt hozott, de most más helyzet állt elő. Olyan sokat egyik csapat sem veszíthet, sokkal inkább nyerhet. Szóval nem számítunk görcsös futballra, és defenzív focira sem. Azért ha picit visszább megyünk az időben, 2-3 évvel korábban volt itt 7-1-es Inter-siker, de 4-1-es Atalanta győzelem is. Nem ritka a gólzápor ezeken a találkozókon, és most is ezt várjuk.

A nemzetközi portálok is kivétel nélkül gólzáport várnak, a whoscored.com például betippelt egy 4-4-et, szóval ebből induljunk ki. Az biztos, hogy óriási kaszálás lenne a fogadóirodáknak egy jó kis gólszegény meccs, de nem ez a valószínű. Eleve tutira éles mindkét csapat, és nincs leeresztve, hisz az Inter az EL-, az Atalanta a BL folytatásban érdekelt. E találkozó után szusszanásnyi szünet, aztán ismét kőkemény tétmeccsek jönnek mindkét csapat számára.

Címkék: sportfogadás, tipp,