Arsenal - Crystal Palace: Zaháék a kontrákban bíznak

2021-01-14
Csütörtökre is jutott nekünk egy Premiership mérkőzés, a Crystal Palace átugrik a szomszédba, és játszik egyet az Arsenal ellen. Az biztos, hogy a pontok Londonban maradnak.

Arsenal - Crystal Palace

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: C. Palace kaput eltaláló lövései 2,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés: 2021.01.14.  21:00

 

 

Két hely és egy pont van a két együttes között a PL tabelláján. Két középcsapat jelenleg, eredményeiket más-más módon érik el. Ez a stílusok közötti különbségekből adódik. Amíg a Palace a kontráiban bízik, és leginkább az egy-fázisú támadásokban.

Az Arsenal még mindig szereti birtokolni a lasztit, többet passzol és pontosabban, de ez nem mindig vezet eredményre.

A Palace-nak átlagban 3.8 kaput eltaláló lövése van meccsenként, és nagyjából 10 kísérlete. Az Ágyúsok védelme 'középszerű', nagyjából 12 lövést enged a csapatoknak. Ez a 11.8-as szám otthon és idegenben is hasonló, ami viszont különbség, az a Palace offensének teljesítménye. Amíg otthon átlagban 3 kaput eltaláló lövése van, addig idegenben 4.6! Ez brutális különbség.

Egyértelműen annak köszönhető, hogy idegenben több lehetősége nyílik Zaháéknak kontrázni. Márpedig az a Palace fő fegyvere, és ez lesz ma is. Az Arsenal majd tili-tolizik, ám jön a hiba, a Palace labdát szerez, aztán mehet a kontra, amit általában illik lövéssel befejezni. Jó esetben gól születik, rosszabb esetben egy szöglet összejön, de ha van lövés, nincs re-kontra. Vissza lehet zárni, hátraér, akinek hátra kell, lehet rendeződni.

Egyébként a kontrafoci az Arsenalnak is jól áll, de itt a Palace a biztos egy pontot előre aláírná, kezdeményezni az Ágyúsoknak kell, ha nyerni akar. Az unibet 1.55-ös szorzót kínál rá, hogy Zaháék minimum 3-szor eltalálják a kaput. A mi tippünk, hogy ezt hozzák, fél óránként egyszer megdolgoztatják Lenót. Az előző két PL meccsén az Emirates-ben 4 és 7 kaput eltaláló lövése volt a Palace-nak és lőtt 2, valamint 3 gólt.

Címkék: sportfogadás, tipp,