Andy: megvannak a kaszinók, jöhet a gyerekprojekt!

2014-06-06
Andy Vajna hetvenéves kormánybiztosnak nem elég szövevényes céghálózatát igazgatni, a nemrégiben az államtól nászajándékul kapott kaszinókba személyzetet és gépeket verbuválni, de még gyermeket is szeretnének újdonsült feleségével.

 

Az, hogy egy harmincéves feleség gyermeket szeretne, a legtöbb esetben teljesen reális és érthető dolog, valószínűleg ezt látta be Andy Vajna is a Story online információi szerint. Viszont ha a férj már a hetedik X-et tapossa, bizonyos problémák fennállhatnak, és ezen problémák ráadásul az évek múlásával egyre gyorsabban fokozódnak.

 

 Fotó: Facebook / Vajna Tímea

 

Minden bizonnyal erre alapoz a Story Online meg nem erősített híre, miszerint a pár lombik programot tervez igénybe venni a Tímea által hőn áhított baba megfogantatásához.

 

A lap szerint Andy eleinte nem rajongott a gyermekvállalás gondolatáért, hiszen fia 26 éves korában öngyilkos lett, ám felesége mostanra meggyőzte őt. Ha teljesül a projekt, akkor a két macska és egy kutya mellé hamarosan egy gyermek is beköltözhet a budai villába.

 

Az biztos, hogy  nem lesz gond azzal, hogy az  ifjú Vajna mit fog a tejbe aprítani; Andy Vajna kormánybiztos ugyanis nemrég kapta meg a budapesti és pest megyei kaszinók kizárólagos üzemeltetési jogát, megfosztva ezzel még az állami Szerencsejáték Zrt.-t is kaszinójától, melyet potom pénzért vehet majd át liszeszének lejártakor. Ráadásul liszenszdíjat sem kell már fizetnie, ugyanis ezt az őt korábban évi 700 millió forinttal megkárosító lehúzást most már levonhatja a játékadóból. Sok kicsi sokra megy: ha ezt az összeget a most induló kaszinói számával felszorozzuk, évi 3,5 milliárd forintot fordíthat majd babakelengyére és iskoláztatásra, és akkor a kaszinók tényleges profitját még nem is számoltuk. 

 

Egy biztos: nem lesz nagy szükség az anyasági segélyre és a családi pótlékra, de talán nem is kell ennyire előre szaladnunk...:)

 

Címkék: bulvár, kaszinó,