A topligák a legnépszerűbbek a Tippmixen

2013-08-29
A Tippmix-ajánlat 34. hetének legnépszerűbb eseményeit – amelyeknél a kiegészítő fogadási lehetőségek számadatai is figyelembe vannak véve – összefoglaló toplista élén a Chelsea – Aston Villa angol élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzést találjuk 147.800 megkötött fogadással.

 

Ezt az immáron Szalai Ádámot is soraiban tudó Schalke Bajnokok Ligája-selejtezős mérkőzése követi, hiszen a németek PAOK elleni párharcának odavágója összesen 135.158 szelvényen tűnt fel ilyen-olyan formában. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán a spanyol Szuper Kupa Atlético Madrid – Barcelona ütközetének első felvonását találjuk 128.745 fogadáskötéssel. A Top 5-ös rangsor a Dortmund – Bremen német élvonalbeli bajnokival, illetve a Monaco – Toulouse francia első osztályú rangadóval válik teljessé, ahol mindkét esemény kapcsán közel 107 ezer fogadást kötöttek a tippmixelők.

 

Ritkaságszámba megy, azonban ezúttal mégis megesett, hogy a népszerűségi „verseny” öt legjobbja közül egyetlen se szerepeljen a legtöbb kifizetett nyereményt taglaló rangsorban. A legmagasabb kifizetéssel – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is figyelembe véve – a Manchester City – Newcastle angol Premier Liga-csata szolgált, számszerűleg 55,43 millió forintos nyereményt generálva. Az EL-selejtezők Dinamo Tbiliszi – Tottenham találkozójának vendégsikere végzett a második helyen 53,15 millió forintos nyereménnyel, míg a Bayern München hazai sikere a Nürnberggel vívott bajnokin 47,77 millió forintot jelentett a helyesen tippelőknek. A Barcelona győzelemmel folytatta a spanyol bajnokság új idényét, ezúttal a Malaga vendégeként diadalmaskodva, amivel több mint 44 millió forinttal gazdagították a fogadókat. Egy másik spanyol klub, a Sevilla az Európa Ligában győzött a lengyel Slask Wroclaw elleni selejtezőmérkőzésen, ami 42 millió forintot meghaladó nyereményt eredményezett.

 

Jó néhány nagycsapat kapott komolynak nevezhető pofont a legutóbbi héten, amivel a legváratlanabb eredmények felsorolásakor foglalkozunk. Az Udinese az Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójában rontotta el meglehetősen csúnyán a Liberec elleni első, pályaválasztóként letudott mérkőzést (végeredmény: 1-3, 41.388 szelvényből 1.467 hibátlan tipp, nyertes odds: 7,95), a Dinamo Zagreb pedig a BL-selejtező playoffkörének odavágóján vereséget szenvedett az Austria Wien ellen (eredmény: 0-2, 69.382 szelvényből 4.030 helyes tipp, 4,45-ös szorzó). A Manchester City hazája bajnokságában, az angol Premier Ligában szaladt bele egy váratlan pofonba, amikor a Cardiff City vendégeként maradt alul 3-2 arányban (78.032 szelvényből 1.578 tökéletes tipp, 6,85-ös szorzóért). Az AC Milan pocsékul kezdte az új olasz bajnoki szezont, lévén a Verona vendégeként rögtön a nyitófordulóban kikapott, köszönhetően a házigazdák ászának, a két gólt jegyző Luca Toninak (végeredmény: 2-1, 86.542 szelvényből 2.615 helyes tipp, 4,35-ös odds mellett).

 

Két, a labdarúgó NB I legutóbbi fordulójában megrendezésre került rangadó kívánkozik a magyar érdekeltségű eseményeket tömörítő felsorolásunk élére. A Debrecen együttese váratlanul nagy arányban legyőzte az FTC csapatát (végeredmény: 4-1, 66.657 szelvényből 15.768 helyes tipp, nyertes odds: 2,56), a címvédő Győr és egyik legfőbb kihívója, a Videoton ugyanakkor nem jutott egyről a kettőre, és így végül 1-1-es döntetlent játszott (61.529 szelvényből 18.597 hibátlan tipp, 3,10-es nyereményszorzó). A másodosztályú magyar labdarúgó-bajnokság ajánlatunkban feltűnő egyik mérkőzése a papírformának megfelelő eredménnyel zárult, a Nyíregyháza négy góllal múlta felül a Dunaújváros PASE gárdáját (18.039 szelvényből 16.692 tökéletes tipp, 1,57-es szorzó mellett). Nem csak futballra fogadhattak a tippmixelők: egyik legjobb férfi öttusázónk, Marosi Ádám a mostoha időjárási körülmények közepette zajló tajvani világbajnokságon a csalódást keltő 24. helyen zárt (2.474 szelvényből 249 helyes tipp, 2,64-es oddsért).

 

Püspökladányon adták fel a mögöttünk hagyott héten azt a szelvényt, amellyel a legügyesebb fogadó címet ki lehetett érdemelni. A hajdúsági város egyik tippmixelője ugyanis 200 forintot kockáztatva 367 ezer forintot nyert, méghozzá a következő, hetes kötésben megfogadott események sorával:

  • Dinamo Tbiliszi - Tottenham:
  • A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V
  • Esbjerg - St-Etienne H
  • Apollon Limasszol - Nice H
  • Rijeka - VfB Stuttgart H
  • Udinese - Liberec:
  • A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V
  • Grasshoppers - Fiorentina 1. félidő eredménye V
  • Sevilla - Slask Wroclaw:
  • A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt

 

 
Címkék: eredmények, tippmix,