A Puskás Stadion lesz a Fradi átmeneti szállása

2013-03-19
A Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok megállapodása szerint az FTC a Puskás Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit az új Albert Stadion átadásáig.

 

Az NSK keddi tájékoztatása szerint Vígh László kormánybiztos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke az elmúlt napokban személyesen egyeztetett egymással a "bérleti konstrukcióról", melynek eredményeként a következő hónapokban mintegy 40 hazai mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban léphet pályára a Ferencváros.

 

"Természetesen nagy változás lesz a csapat életében, hogy ideiglenesen el kell hagynunk az Albert Stadiont, de azon dolgozunk, hogy a játékosok és a stáb körüli nyugodt és kiegyensúlyozott légkört megőrizzük az albérletben is" - mondta Kubatov Gábor, aki hozzátette: amennyiben a Puskás Ferenc Stadionban előre lekötött rendezvények időpontja ütközne a csapat valamelyik meccsével, akkor más megoldást találnak.

 

A közlemény szerint a Ferencváros a költözéssel kapcsolatos változásokról egyeztetni fog a szurkolói csoportok vezetőivel és a hivatalos oldalán tájékoztatni fogja a drukkereket.

 

A Ferencváros vasárnap 17 órától a többek között Vass Ádámot is foglalkoztató erdélyi csapat, a mostani idényben a Bajnokok Ligájában szerepelt kolozsvári CFR ellen játssza búcsúmérkőzését az Albert Stadionban. A tervek szerint az új létesítmény 2014 végére lesz kész.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,