A nők többet költenek online szerencsejátékra, mint a férfiak?

2012-03-30
Az általános vélekedéssel ellentétben a nők valójában több pénzt költenek online szerencsejátékra, mint a férfiak – derül ki a Roxy Palace internetes kaszinó legutóbbi felméréséből.

 

Az oldalon regisztrált felhasználók statisztikája alapján az derült ki, hogy a nők 18%-kal többet költöttek, mint a férfi játékosok.

A portál megállapította, hogy a nők lojálisabbak az általuk megszokott kaszinóhoz – a női játékosok 21%-kal nagyobb valószínűséggel térnek vissza többször is ugyanazon internetes kaszinó oldalára.

Sőt, az adatok azt mutatják, hogy alapvetően egyre több nő szerencsejátékozik - a Roxy Palace-nál legalábbis az elmúlt évben 20%-os emelkedést tapasztaltak a női játékosok számában.

 

„Az a tény, hogy a nők magasabb összegekkel játszanak, mint a férfiak különösen érdekes, mivel sokan azt várnák, hogy férfiak nagyobb téteket tesznek. Elképzelhető, hogy ez amiatt van, hogy a nők nem ritkán egy oldalon játsszanak csak, míg a férfiak inkább több oldalon, több szolgáltató közt osztják szét a szerencsejátékra szánt összeget.” – mondta a Roxy Palace szóvivője.