A Lyon sikere remekül fizetett a Tippmixen

2015-01-15
A francia labdarúgó-bajnokság 2001-2002-es szezonjától kezdődően hét esztendőn keresztül szinte minden, ami a Ligue 1-hez köthető, nagyjából egyet jelentett az Olympique Lyon csapatával.

 

A zsinórban megnyert 7 bajnoki címet követően viszont hosszú böjt várt a szimpatizánsokra, de a jelek szerint 6 esztendőt követően reális esély mutatkozik arra, hogy az OL újra régi fényében csillogjon, hiszen hosszú idő után először stabilan jó formát fut a csapat, ráadásul immáron a vörös-kékek állnak az élvonalbeli pontvadászat élén. A 2015-ös esztendő 2. heti Tippmix-ajánlatához kapcsolódó legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló rangsort is a Lyon vezeti, hiszen úgy tűnik, a sportfogadók figyelmét sem kerülte el a klub kiváló szereplése, ráadásul a Toulouse elleni derbin hozta is a kötelezőt a Fournier-legénység, a háromgólos hazai győzelem 121,75 millió forint kifizetésével párosult. A Spanyol Kupa nyolcaddöntőjében a Valencia – Espanyol párharc első mérkőzésén Negredo hajrában lőtt góljának a tippmixelők többsége is örült, lévén a 2-1-es hazai siker – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is számolva – 97,80 millió forintnyi nyereményt generált. A Chelsea a Newcastle elleni sikerével jelezte, nincs komoly gödörben, ráadásul a helyesen tippelők 91,15 millió forintos kifizetésnek örülhettek. A Real Madrid is – hasonlóan a Valenciához – az Espanyollal csapott össze, és a bajnoki mérkőzés papírforma hazai sikere közel 88 millió forinttal gazdagította a játékosokat. A Lille labdarúgócsapata a Caen gárdáját győzte le a francia élvonalbeli pontvadászatban, és a szűk – 1-0-s – hazai diadal több mint 75 millió forintos nyereményt eredményezett.

 

Az Atlético Madrid labdarúgói két rangadót is letudtak a mögöttünk hagyott hét során,amelyek kiváló számokat produkáltak a legnépszerűbb események toplistáján. A Barcelona vendégeként lejátszott bajnoki derbi – a kiegészítő fogadásokkal együtt – 258.109 szelvényen szerepelt, míg a Real Madriddal vívott kupacsata hazai odavágója 212.629 alkalommal késztette fogadásra a tippmixelőket. A két spanyol csúcsrangadó közé a Manchester United – Southampton angol élvonalbeli bajnoki ékelődik be a népszerűségi verseny képzeletbeli dobogóján, lévén a PL-csata 233.481 fogadáskötéssel járt együtt. A Valencia – Espanyol, korábban már megemlített Spanyol Kupa-ütközet első felvonása közel 195 ezer alkalommal szerepelt a játékosok szelvényein, a Lyon – Toulouse francia bajnoki találkozó pedig több mint 167 ezer megkötött fogadást generált.

 

Az Unicaja Malaga férfi kosárlabdacsapata újabb túlórás csatát vívott, nemrégiben a Real Madridot hosszabbítást követően győzte le, ezúttal pedig a másik spanyol gigásszal, a Barcelona együttesével is döntetlenre végzett a rendes játékidő zárásaként (40 perc utáni végeredmény: 99-99, 22.960 szelvényből 3.291 helyes tipp, nyertes odds: 15,00), amivel a legváratlanabb eredmények között is kiemelt helyre került. Lyonban kevésbé bánják, de december óta nem találja jó formáját a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata, amely kijelentést csak megerősíti az a tény, hogy a francia pontvadászatban a 4. helyre visszacsúszó sztáralakulat ezúttal a Bastia vendégeként kapott ki 4-2-re, és legutóbbi öt bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni (116.969 szelvényből 4.052 tökéletes tipp, 7,10-es nyereményszorzó mellett). A spanyol és az olasz labdarúgó-bajnokság élvonala is „szállított” meglepetés eredményeket: előbbiben az Elche „tréfálta meg” az Athletic Bilbao gárdáját, és persze a sportfogadókat (idegenben nyert 1-2-re a kiscsapat, 101.916 szelvényből 4.205 nyertes tipp, 6,25-ös oddsért), míg utóbbiban a Milan bár korán vezetést szerzett, végül 1-2-re kikapott a San Siróban a Sassuolótól (78.648 szelvényből 4.055 jó tipp, 5,45-ös szorzó mellett).

 

A labdarúgó NB I most szünetel, de magyar érdekeltségű eseményekben így sem volt hiány, az elmúlt héten is több különböző sportág honi képviselőire lehetett fogadni. Az Alba Volán jégkorongcsapata az osztrák bajnokságban újabb fontos győzelmet jegyzett, ezúttal a Dornbirn gárdáját felülmúlva 4-3 arányban (44.302 szelvényből 39.305 helyes tipp, nyertes odds: 1,80), sokak megelégedésére. A honi jégkorong-bajnokságban a legutóbbi hét egyik legnagyobb szenzációját az FTC gárdája szállította, hiszen Érsekújváron diadalmaskodtak a zöld-fehérek (eredmény: 3-4, 31.662 szelvényből 638 hibátlan tipp, 6,80-as szorzó). A Szolnok férfi kosárlabdacsapata a Skopje együttesétől kapott ki saját közönsége előtt az ABA Ligában (23.610 szelvényből 824 jó tipp, 2,90-es odds mellett), az Atomerőmű férfi kosarasai ugyanakkor könnyed győzelemmel jelezték egyre jobb formájukat a Kaposvár elleni NB I-es rangadón (végeredmény: 93-71, 32.594 szelvényből 31.666 tökéletes tipp, 1,35-ös nyereményszorzóért). A magyar férfi kézilabda-válogatott a házigazda spanyoloktól 27-25-re kapott ki felkészülési torna keretein belül, igaz, ezen kimenetelre a fogadók nagy többsége számított (18.604 szelvényből ugyanis 13.144 tartalmazott helyes tippet, 1,13-as nyertes oddsért).

 

A játékhét legügyesebb fogadója címet egy csengersimai tippmixelő érdemelte ki a 2. játékhéten, méghozzá azzal a 6-os kötéssel, amellyel 200 forintot kockára téve nyert 395 ezer forintot, tökéletes tippjeinek következtében.

  • Chievo - Torino D
  • Milan - Sassuolo V
  • Empoli - Verona D
  • Genoa - Atalanta D
  • Juventus - Internazionale D
  • Everton - West Ham D

 

A TippmixPrón újra nagyszerű nyeremények kapcsolódtak számos, a játékosok körében nagy népszerűségnek örvendő fogadási típushoz. A jól bevált kötésben megtett fogadások közül egy 6-os kötés bizonyult az egyik leggyümölcsözőbbnek, hiszen az internetes sportfogadó 590 forintos tétre nyert 199.003 forintot, hibátlan tippjeinek köszönhetően. A kombinációs fogadási típusok között érdemes megemlíteni azt a 6/10-es kombinációt, ahol 10 forintos alaptét mellett – összességében 2.100 forinttal játszva – nyert a fogadó 146.287 forintot, pedig „csak” kilenc eseménynek találta el a helyes végkimenetelét. A „Lucky63” elnevezésű fogadási típussal is lehetett komoly summát nyerni, erre példa az a játékos, aki 50 forintos alaptéttel – mindent figyelembe véve 3.150 forinttal – játszva nyert 251.215 forintot, hat tökéletes – kivétel nélkül döntetlen – tippjével. A „Goliath” játéktípust is előszeretettel vetik be nyeremény reményében a játékosok: a 2. hét során egy 10 forintos alaptét mellett – összesen 2.470 forinttal – megfogadott szelvénysor 58.097 forintos nyereményt biztosított, pedig egy rontott tipp is megtalálható volt a nyolc megfogadott esemény között. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

 
Forrás: Szerencsejáték Zrt