A kaszinóalkalmzott azt mondta, hogy kipörgeti a szerencseszámát – meg is tette, vád alatt van

2014-08-21
Kipörgette az előre megbeszélt számot a kaszinó alkalmazottja, de cáfolja, hogy akarattal volt. Szerinte, ha képes lenne rá, már az egész rokonsága oda járna. Most meg gyűjtenek neki, hogy fizethesse a jogi költségeket.

 

Robert Valle rulett dealer nemrég azt mondta egy, az asztalához leülő játékosnak, hogy szerencseszáma a 4, és ki is fogja pörgetni azt. Sikerült neki, letartóztatták, eljárás folyik ellene. A vád: konspiráció, és egy tét megnyerésének illegális eszközökkel való segítése.

 

Mindez a Pennsylvániai Meadows Kaszinóban történt.  A vádirat szerint valaki rögzítette azt, amikor Valle azt mondja a játékosoknak, hogy tud nekik segíteni nyerni a rulettben.  Amennyiben a 4-es számra, vagy annak környezetében elhelyezkedő számokra rakják tétjüket, akkor megpróbálja azt a részt eltalálni a golyóval. Charles R. Mousseau szakértő szerint egy megfelelően beállított rulett kerékkel ez lehetetlen vállalkozás. 

 

 

 

A kaszinó alkalmazottjai mind Valle mellé álltak, nem gondolják róla, hogy bármi rosszat tett volna. Persze tudják, hogy az elmarasztaló ítélet rossz fényt vet a kaszinóra, sőt az egész kaszinó iparra. Munkatársukkal  való együttérzésüket kifejezvén jótékonysági alapot hoztak létre, hogy ezzel segítsék munkatársuk jogi kiadásait.

 

Valle azzal védekezik, hogy a játékosok egyszerű kiszolgálása volt, amit tett. „Ha valaki megkérdezi tőlem, mi a szerencseszámom, meg kell, hogy mondjam neki. Mit kellett volna tennem? Elküldeni őket a konkurrenciához, és azt mondani, hogy ők majd kipörgetik a számukat? Sokkal jobb, ha azt mondom, hogy tegyék meg tétjeiket, én pedig majd megpróbálom. Garancia viszont nincs.” Hozzáteszi még: „Ha képes lennék bizonyos számokat kipörgetni,  már rég elhívtam volna a bátyámat és a barátaimat játszani. De sajnos nem így van.” 

 

Tudja, hogy amennyiben elítélik, búcsút mondhat a munkájának. Akkor pedig nincs több véletlenül (vagy szándékosan?) kipörgetett szám, sem azért kapott borravaló.

Címkék: bulvár, kaszinó,