'Bónusz' tipp: Giro 'd Italia

2014-05-22
Vannak napok, amikor egy jó tippet is nehéz találni, és van olyan, amikor nem győzünk szelektálni. A jéghoki vb-s tippünk mellett van egy másik is, amit érdemes megjátszani, de sietni kell, mert csak 11:15-ig fogadható!

 

Szóval gyorsan a lényeg. Ma a Giro d'Italia olasz kerékpáros körversenyen időfutamot rendeznek. Megvannak az esélyesek, mi viszont nem ezzel foglalkozunk. Van egy H2H típusú (fej-fej mellett) fogadás, ahol azt kell megtippelni, a két versenyző közül melyik végez előrébb. Nos Quintana és Pozzovivo összehasonlításában Pozzovivóra 1.57-es oddsot ad a bet365. Érdemes megtenni, hogy ő végez ma előrébb, és nem a kolumbiai. Tudni kéll, hogy két aprócska versenyzőről van szó, akiknek nem feltétlenül az időfutam a specialitásuk. Ettől függetlenül Pozzovivo tavaly a Vueltán két szakági specialista (Martin és Cancellara) mögött tudott harmadik lenni. Most is kirobbanó formában van, míg Nairo nem feltétlenül az időfutamokon villog. és ugyan nem verik nagy dobra, de az első héten nem volt teljesen egészséges.

 

Pozzovivo tehát tavaly hasonló szakaszon harmadik tudott lenni, annak a Vueltás szakasznak is emelkedett az eleje, ahogy a mainak. Quintana igazi terepe nem ez, hanem a hosszú, és igazán meredek hegyek. Persze ő is belead majd apait-anyait, de Pozzovivo ma előtte végez. Legalábbis ez a realitás. Erős tipp, kár lenne kihagyni!

 

Tehát:

Giro d'Italia 12. szakasz

Ki végez előrébb: Pozzovivo vs Quintana

Tipp: Pozzovivo

Odds: 1.57 (bet365) 1.55 (unibet)

 

Címkék: sportfogadás, tipp,