ZTE-Paks: Újabb gólparádé?!

2021-09-24
A Paks meccsei nem szoktak csalódást okozni, rendre gólgazdag összecsapást produkál Bognár alakulata. Így lesz ez most is!

ZTE - Paks

NBI

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 2.02

Kezdés: 2021.09.24. 20:00

 

Pénteken rajtol a 7. forduló a magyar NBI-ben, amelyet a ZTE-Paks összecsapás nyit meg. A ZTE hat kör után a 10. helyen áll, 1-2-3-as mérleggel a 9 szerzett góljára 13-mat kapott. A Paks helyzete jobb, hisz felülről harmadik az atomvárosi együttes. Igazi gólgyár, hiába igazolt el Hahn, ez nem zavarta össze a zöld-mezes együttest, mindenki előre lépett a ranglistán, és ott folytatja, ahol Hahn Jánossal abbahagyta.

A Paks 17 gólt szerzett, és 13-mat kapott, így kijelenthető, hogy a Paks meccsein születik a legtöbb gól. A 30 gól nem semmi szétosztva 6 meccsre az pont átlagban 5 dugó/ meccs. Az nem rossz!

A bukik általában 2,5-nél hoznak határt a gólok számát illetően, de Bognárék olyan ipari mennyiségben termelnek, hogy 3,5-nél húznak határt a bukik.

A két együttes előző 4 meccsén 20 gól született, legutóbb egy gólszegény 1-1, előtte viszont egy 4-4-es döntetlen.

Böde elmondta a meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy a ZTE-ét előre veszélyesnek tartják, miközben a védelmüket sebezhetőnek. Ez talán igaz is. De az is igaz, hogy a Paks ugyanúgy nekiront az FTC-nek, mint nekiront a Gyirmótnak vagy a ZTE-nek. A sok gól garantált, legfeljebb az arány más.

Az előző négy meccsükön is lőtt gólt mindkét csapat, ami most is elég valószínű. Kupameccsen mindkét együttes magabiztos győzelemmel jutott tovább, így a hangulat sem lehet rossz. Nehéz elképzelni, hogy gólszegény mérkőzés lesz, mivel a Paks rendkívül nyílt focit játszik, a ZTE pedig tényleg inkább előre játékban jó, a védekezése nem az igazi. Ha a lőtt gólokat néznénk, a ZTE a tabella ötödik helyén állna, kapott gólokat tekintve viszont a Pakssal holtversenyben utolsó. A két legtöbb gólt kapó együttes meccsén nem várunk meglepetést, nem várunk 'undert', itt (is) potyognak majd a gólok!

Címkék: sportfogadás, tipp,