World Matchplay: Könnyen az elődöntők legnagyobb tutija lehet ez a tipp

2018-07-28
Tuti, vagyis 100%-os tipp nem létezik. Amit mi kinéztünk, az sem tuti, de ha minden a papírforma szerint alakul, akkor könnyedén jöhet.

PDC darts - Wolrd Matchplay

Online sportfogadás tipp: A de Zwaan-Anderson meccsen lesz több 180-as dobás a két elődöntő közül

Bet365 odds: 1.30

Kezdés: szombat, 20:10

 

Jeffrey de Zwaan érdekes módon hiába játszott stabilan, gyártotta a 140+-os dobásokat, nem dobott 180-at a Gerwen elleni győztes meccsén. Aztán Lewis ellen már jött hat darab, Chizzy ellen pedig nyolc. Egyre jobban játszik de Zwaan, egyre magabiztosabb, és eddig játékát nézve Anderson ellen sem lesz esélytelen, főleg ha Anderson megint alig-alig találja majd el a D20-as szektort.

Egyébként Anderson itt a Wolrd Matchplay-n dobott egy 9 nyilast Cullen ellen, 180-ból is legyártott 12-őt, bár ez sem meglepő, hisz 36 leget játszottak.

Az fix, hogy a de Zwaan-Anderson meccsen nagyon magas lesz a színvonal, a holland elképesztően jó formában van, sorban veri a nagynevű játékosokat, Anderson játéka meg egy bizonyos szint alá sosem csökken.

A másik elődöntőben Suljovic és Wright találkozik. Előbbi Beaton ellen kezdett, majd White és Webster sem jelentett akadályt. A 180-ak számát tekintve négy, öt és kilenc jött össze Mensurnak, ami nem nevezhető rossznak. Wright viszont a 180-akban itt nem annyira erős, és ez azért van, mert nem is erőlteti. Az első két meccsén két-két 180-at dobott, míg a harmadikon is mindössze hármat tett a táblába Whitlock ellen. Mivel megy neki a játék, jönnek a győzelmek, ezért rossz szokásával ellentétben nyilakat valószínűleg most sem cserél. Aztán ezek a viszonylag vastagabb testű nyilak gyakran nem férnek el egymás mellett a T20-ban ezért két T20 után Wright általában levált T19-re. Ha úgy érzi, hogy az első két nyíl miatt nem fér el a harmadik a T20-ban, vagy csak neccesen, gondolkodás nélkül levált.

Szóval ilyen szempontból Peter Wright nem erős, de nyeregeti a meccseket, változtatni épp ezért aligha fog. Ezért is tippelünk mi arra, hogy a de Zwaan-Anderson meccs 180-ast hoz, ráadásul elnézve de Zwaan játékát, sima meccs valószínűleg az sem lesz, így ott is sok leget játszanak majd, méghozzá elég magas szinten.

Címkék: sportfogadás, tipp,