World Matchplay: Gary Anderson a favorit, nincs értelme ellene fogadni

2018-07-29
A blackpooli World Matchplay-n szombaton két teljesen ellentétes elődöntőt láthattunk. Az első hosszú és szaggatott volt, Wright és Mensur játéka meg sem közelítette, amit később de Zwaan és Anderson játszott.

Gary Andrson - Mensur Suljovic

Online sportfogadás tipp: Gary Anderson nyer

Unibet odds: 1.25

Kezdés: vasárnap, 20:10

 

Hosszasan lehetne elemezni a két elődöntőt, de remélhetőleg sokan láttuk. Röviden annyit, hogy a Peter  Wright-Mensur Suljovic összecsapás eléggé alacsony színvonalúra sikeredett. Wright nem találta a dobásait, nem találta önmagát, nagyon dekoncentrált volt. Őszintén szólva egyedül a hot dog mintás nadrágja miatt fogunk emlékezni napok múlva is arra a találkozóra, mert Suljovic úgy nyert nagyon simán, hogy ő sem játszott feltétlenül jól.

Az a de Zwaan, aki Anderson ellen kapott ki a 2. elődöntőben minimum 5-6 leggel verte volna meg a Wright-Suljovic meccs győztesét. óriási volt a két meccs közt a különbség. Forma 1-es példával picit olyan volt, mintha az egyikben Sirotkin és Vandoorne, a másikban Hamilton és Vettel versenyzett volna.

Hála az égnek, szombati tippünk is nagyon simán jött, és abban bízunk, hogy ez most is így lesz. Mensur Suljovic játékában nincs most benne, hogy le tudja győzni Andersont. A skót szombaton már a kiszállókat is jobban dobta, mint egy körrel korában, amikor a D20-as szektorral rendre meggyűlt a baja. A tömeget is nagyon magas szinten dobta, záporoztak a 180-ak Gary-től, nem nagyon lehetett hibát találni a játékában.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szombaton Wright a PDC elit szintjén elég gyenge játékkal is ellenfele tudott lenni Suljovicnak, miközben a másik meccsen de Zwaan elég jó minőségű játékkal kapott ki. Gary Anderson egy 17 nyertes legig tartó meccsen képes volt az elsöprő dartsra megingások nélkül, óriási változásnak kéne bekövetkezni, hogy vasárnap Mensurnak akárcsak egy szorosabb összecsapásra legyen esélye. Ha Anderson képes hozni azt, amit itt a World Matchplay-n hozott, akkor nem a győzelme a kérdés, csak az, hogy hány leg lesz a két versenyző között. Gary Anderson győzelme 1.25-ért fogadható, látva a két elődöntőt, ezen nem nagyon kell meglepődni.

Címkék: sportfogadás, tipp,