World Matchplay: De Zwaan Chizzy-t is eltakaríthatja

2018-07-26
A PDC Darts World Matchplay elnevezésű tornán de Zwaan már kétszer nyert underdogként. Két világbajnokot, van Gerwent és Adrian Lewis is megverte, ezek után picikét érthetetlen, hogy Chizzy ellen is esélytelenként kezelik a bukik

J. de Zwaan - D. Chisnall

Online sportfogadás tipp: de Zwaan +4.5 leg

Bwin odds: 1.45

Kezdés: csütörtök, 20:10

 

A holland de Zwaannak jól áll az underdog szerep, hisz lubickol benne. Van Gerwen ellen 10-6-ra nyert, majd Adrian Lewis is kiejtette, pedig a Lewis elleni meccs 2 felében az angol is nagyon magas szinten játszott. Jeffrey jól kezelte, amikor Lewis is kiválóan dobott, nem tört meg, nagyon figyelt a kezdéseire, és amikor a meccs megnyerése volt a tét, akkor sem remegett a keze.

Chizzy az első meccsén köszönetet mondhatott Fortunának, mert Brown olyan gyengén játszott, hogy Chisnall az elit szintéjén középszerűnek nevezhető játékkal is lazán ment tovább. A 2. körben Michael Smith ellen viszont nagyon odatette magát. Meglepően jól dobott, a 103.02-es átlagon nincs mit magyarázni. Közel 50%-kal dobta a kiszállókat, igencsak jó napot fogott ki. Kérdés csak az, hogy ezt képes lesz-e megismételni, mert elnézve De Zwaan stabil versenyzését, erre a 100 fölötti átlagra és a közel 50%-os kiszállózásra szüksége lehet az angolnak a legjobb nyolc között is.

A mi tippünk, hogy de Zwaan csütörtökön sem lassít majd. Egyszerűen annyira stabil játékot produkál, hogy a +4.5 leges hendikep mindenképp elég kell legyen. Még akkor is, ha a legjobb nyolc között már minimum 16 leget kell nyernie a győztesnek a lehetséges 31-ből. De az sem zárható ki, hogy van Gerwen és Lewis után Chisnallt is megveri, igazából a mutatott játéka alapján teljesen érthetetlen a hollandra adott 2.48-as odds. De így van ez jól. Amúgy pedig hiába dob jól de Zwaan, Chizzy-nek nagyobb a rajongótábora, többen is fogadnak rá, még akkor is, ha a rá adott szorzóban semmi érték nincs, ellentétben a de Zwaanra adott 2.48-cal.

Címkék: sportfogadás, tipp,