West Ham United - Liverpool: Papíron könnyű meccs vár Klopp csapatára

2019-02-04
A West Ham United elég rossz szériát fut, aminek elsődleges oka, hogy a keretből rengeteg játékos dőlt ki, többen pedig kisebb sérüléssel játszanak.

West Ham United - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Liverpool győzelem

Unibet odds: 1,40

Kezdés: 2019.01.04. 21:00

 

Vasárnap a Manchester City egy szorosabb első félidő után a másodikban bedarálta, gyakorlatilag megsemmisítette az Arsenalt. Szinte hihetetlen, de a 2. játékrészben az Ágyúsok lövésig sem tudtak eljutni. A City tehát két pontra zárkózott fel, Salah-ék pedig ez szeretnék este ötre visszaállítani.

A Vörösöknek egyébként szerencséjük van, mert olyan periódusban játszanak a West Ham Uniteddel, amikor nincs a toppon a londoni együttes. Kiesett az FA Kupából az AFC Wimbledonnal szemben, de legutóbbi két bajnokiját is nagyon simán, lőtt gól nélkül veszítette el.

A Kalapácsosoknál kisebb-nagyobb sérüléssel küzd Nasri, Wilshere, Reid, Yarmolenko, C. Sanchez, Lanzini, Fabianski, Arnautovic, Cresswell, Lucas Perez és Balbuena. Gyakorlatilag egy komplett kezdőcsapat, és ebben semmi túlzás nincs. Reid, Nasri, Balbuena, Wilshere, Yarmolenko és Sanchez tuti nem játszik még egy jó ideig, a többiek közül azért egy-két játékost összedrótozhatnak akár már estére. Kockáztatni ugyanakkor nincs ok, sokkal jobban jár a WHU, ha a hétvégi Crystal Palace, és azt azt követő Fulham elleni találkozókra összpontosít.

A londoniaknak amúgy sem megy mostanában a Liverpool ellen, zsinórban négy bajnokit játszott a két együttes, amikor a Liverpool négyszer is betalált a West Ham kapujába. A londoniak részéről max. egy gólra futotta, vagy még egyre sem. Nem picit lenne meglepő, ha jelenlegi állapotában, formájában a West Ham pontot tudna rabolni Salah-éktól. A Liverpoolnál egyébként Alexander-Arnold és Gomez sérült a védelemben, de Milner például már játszhat, letöltötte az egy meccses eltiltást, van Dijk betegsége is a múlté, bár ő betegen is játszott. Ox pedig egyébként sem alapember.

A tippünk, hogy a meccset valószínűleg akkor is a Liverpool nyerné, ha a West Hamnél egy sérült sem lenne. De így, hogy tíznél több sérült van a keretben, köztük olyan kulcsemberek, mint Fabianski vagy Arnautovic, valószínűleg ismét a veszteség minimalizálása lesz a Kalapácsosok célja, de nem kizárt, hogy Manéék ismét gurítanak vagy négyet.

Címkék: sportfogadás, tipp,