West Ham - Tottenham: Pochettino out - Mourinho in

2019-11-20
Amíg a magyar válogatott kikapott Walestől, addig a Tottenham edzőt cserélt. Pochettino munkáját megköszönték a londoniak, és viszonylag friss hír, hogy a helyét José Mourinho veszi át.

West Ham United - Tottenham

Online sportfogadás tipp: 2,5 gól alatt

Unibet odds: 2.50

Kezdés:  2019.11.23. 13:30

 

José Mourinho személye megkerülhetetlen a futball történelmében, megítélése pedig szubjektív. Sokan szeretik, és még többen nem. Állítólag a játékosai kedvelik, midig kiáll a csapatáért, de azért jól tudjuk, hogy ez csak a felszín. Ismerjük a filozófiáját, ha finoman fogalmazunk, akkor mondhatjuk, hogy eredmény-orientált, ha durván, akkor egyszerűen focigyilkosnak is hívhatjuk a portugált.

Mourinho tehát visszatér a Premiershipbe, a vérkeringésbe, és hátha megpezsdíti az életet Londonban. Az biztos, hogy akármi történik majd a Tottanhammel, középpontban lesz egy jó ideig.

Hétvégén a válogatott meccsek után a Premiershipben is forduló jön, a Sarkantyúsok a West Ham Unitedhez látogatnak. A WHU sem csillog, még szeptemberben megverte a Man. Unitedet, onnantól zuhanórepülés. Utolsó 5 meccsen egy árva döntetlen és négy zakó jött össze, ráadásul kiesőjelöltek és középcsapatok ellen.

Szóval két elég rossz formában lévő csapat találkozója nyitja a 13. fordulót. sok jót ne várjunk. A West Ham egyébként sem játszik igazán szórakoztató focit, és mostanság a Tottenhamtől sem láttunk sok szépet.

Az előző idényben mindkét egymás elleni bajnokin egy gól született, mindkét meccsen a vendég-csapat tudott gólt lőni, és lett mindkét találkozó végeredménye 0-1. Sok játékos fárasztotta magát a válogatott mérkőzésein, jópár több ezer km-t utaztak, szóval irreális dolog lenne talán gálát várni. Ráadásul korai időpontban feszülnek egymásnak, ez sem kedvez a góloknak, és José Mourinho munkásságát ismerve ő hátulról kezdi el felépíteni a csapatot.

A tippünk, hogy az előző idényhez hasonlóan most sem játszanak gólgazdag mérkőzést a felek.

Címkék: sportfogadás, tipp,