West Ham - Stoke: Michael Oliver fűszerezi a kiesési rangadót

2018-04-16
A West Ham - Stoke találkozó igazi 'hat-pontos' összecsapás. Mindkét együttes a kiesés ellen harcol, így sok finomságra egy ilyen meccsen ne nagyon számítsunk.

West Ham United - Stoke City

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.62

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A West Ham a bennmaradását biztosíthatja be ezen a hétfő esti találkozón. Ha a 34 pontjára hármat rá tud tenni, az vélhetően elég lenne a bennmaradáshoz. E találkozó után Arsenal, Man. City, Leicester, Man. United négyes következik, szóval nagyon fontos bajnoki ez a kalapácsosok számára. A Stoke számára pedig valóban élet-halál meccs, csak a győzelem elfogadható eredmény a West Ham ellen. Ha most nem nyer a City, akkor nagy lépést tesz a Championship felé.

Egy ilyen fontos találkozón ne várjunk gyönyörű játékot, itt háború lesz a pályán. Amúgy sem a joga bonitó jellemzi ezt a két együttest, szóval Michael Oliver játékvezető valószínűleg megint előtérbe kerül. Ő az, aki a Real-Juve meccsen az utolsó percben befújta a Madridnak a büntetőt, amit Ronaldo kegyetlenül bevágott, és továbbjutatta csapatát.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

A tippünk nem bonyolult, legalább négy büntetőlapot várunk ezen a WHU-Stoke találkozón. Oliver a Real-Juve meccsen is szórta a lapokat, most sem lesz szűkmarkú. A játékosok pedig adnak majd rá okot bőven, hogy a lapokhoz nyúljon. Nagyon feszült találkozót várunk, ahol minden momentumnak kulcsszerepe lehet. Senki sem akar hibázni, rengeteg apró szabálytalanság lesz a középpályán, aprítják majd egymást a felek, és Oliver azért előbb-utóbb megelégeli, hogy egymást faragják, és jönnek majd a sárgák. A végén az előnyben lévő csapat ott csalja majd az időt, ahol csak tudja, simán kaphatnak lapot a játékosok időhúzásért is. A nagy tét, a nagy feszültség miatt egy-két játékosnál könnyen elszakadhat a cérna. Nem egy BL-negyeddöntő, de ezen a meccsen legalább annyi pénzről van szó, mert nagyon nem mindegy, hogy egy klub a Premiershipben szerepel, vagy a Championshipben. Márpedig a Real-Juve találkozón láttuk, hogy Oliver nem egy félős spori, képes a 93. percben büntetőt ítélni. Aztán itt nem is szükséges olyan kifakadás, mint Buffontól láttuk, elég egy szolidabb reklamálás, máris villanhat a sárga.

Egy ilyen meccsen, mint ez a hétfői lesz, nagyon simán összejöhet négy lap (1.62). Sőt az lenne meglepő, ha nem jönne össze.

Címkék: sportfogadás, tipp,