West Brom - Man. City: Túlélőshow 90 percben

2021-01-26
Decemberben a West Brom képes volt féken tartani a Cityt, és összehozott egy 1-1-es döntetlent. Valószínűleg most az a cél, hogy minimum egy pont otthon maradjon.

West Bromwich - Manchester City

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: City labdabirtoklása 71.5 % felett

Unibet odds: 1.65

Kezdés: 2021.01.26. 21:15

 

Bár nem szokás így számmal kezdeni egy cikket vagy mondatot, ez azért mindenképp sokkoló. A City ellen legutóbb elért egy remit a West Brom, de előtte zsinórban 14-szer kapott ki. Ebből a 14 meccsből volt 10 olyan, amikor a Guardiola-csapat eljutott minimum 3 lőtt gólig.

Hétközi bajnoki, mindig a bővebb kerettel bíró csapat előnyben, amely tud rotálni, és minőségi focista helyére legalább olyan jó minőségűt tud kezdetni a mester. Márpedig a Citynél a keret kellően bő, míg a West Bromnál nehezebb beosztani a kulcsjátékosok energiáját.

Vannak meccsek, melyeket egyszerűen be kell áldozni. Könnyen lehet, hogy a WBA-nál is így gondolkodnak, hisz e találkozó után Sawyers-ék két közvetlen rivális ellen játszanak. A WBA megmérkőzik a Sheffield Uniteddel, és a Fulhammel is. Azokat a meccseket kéne megnyerni. Persz ezt is, de itt nem sok esély mutatkozik rá.

Ha Allardyce egy felforgatott kezdőt küld pályára, annak jó vége nem nagyon lehet a Man. City elleni meccsen. Felesleges összehasonlítgatni, milyen minősége van a City keretének. Ráadásul a City formában van, szóval tényleg semmi sem szól a WBA pontszerzése mellett. Ez legutóbb összejött, de azelőtt 14 meccsen át a City rendre elverte a West Bromot.

A City-győzelem 1.20-ért azért nem egy világmegváltó tipp. Ha egy -1-es AH City sikert húzunk be, szintén 'csak' 1.25-ös odds. Mi inkább a statisztikára megyünk, hisz a WBA nem egy labdadomináns csapat, ellenben a Man. Cityvel. Az előző három egymás elleni találkozón Guradiola csapata 74, 77 és 78%-ban birtokolta a labdát

Ahogy írni szoktuk, ezen a meccsen is a City-nél lesz a labda, ha vezet, akkor azért, ha nem vezet, akkor pedig azért. Elég furán hangzik talán, ettől még tény.

Címkék: sportfogadás, tipp,