Werder Bremen - Borussia Dortmund: Ez a két tipp most is lazán jöhet

2018-04-29
A Dortmund és a Bremen bajnoki meccsein egy dolog tűnik biztosnak, ez pedig a gólözön. Általában a BVB lő többet, de legutóbb a brémai muzsikusok húzták el a sárga-feketék nótáját. Vasárnap ismét találkoznak.

Werder Bremen - Borussia Dortmund

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.56

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A Dortmund óriási mákja, hogy a Leverkusen szombaton kikapott a Stuttgart ellen. Ha a gyógyszergyári csapat nyer, akkor a top4-es pozíció is veszélybe kerül. Így sincs biztosítva a jövő évi BL-indulás, de egy mai sikerrel ezt a top4-es bajnoki helyezést pipálni lehetne.

Ami a Werdert illeti, a bennmaradás minden más eredménytől függetlenül garantált. A Brémának jól jött a Wolfsburg veresége, így lehet játszani az örömfocit, felszabadultan, mindentől függetlenül. A 12. helyről sem le, sem fel nem igazán mozdulhat a Bréma, de játszhat még három olyan bajnokit, ahol nem kell az eredménykényszerrel foglalkozni. Amolyan ajándék meccsek, melyekből ki lehet hozni brutálisan jó mérkőzéseket is, de az is előfordulhat, hogy a Bréma nem szakad szét, és akkor nagyon ki is tömheti egy olyan együttes, mint a BVB.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Ez a két opció nyolc bajnoki óta mindig jön!

A Dortmund és a Bremen nem tud gólszegény meccset játszani. Nyolc bajnokit játszottak le zsinórban egymás ellen, hogy minden meccsen lőtt legalább egy gólt mindkét csapat (1.50). Nyolc bajnoki óta jön a 2.5 gól felett tipp is (1.56), szóval ez a párharc nem az alibiről, a játék és az idő csalásáról szól. Egymásnak esnek, aztán győz a jobb csapat, amely általában a BVB, de legutóbb a Werder tudott nyerni.

Van bőven játékos, akik távol maradhatnak ettől a 90 perctől. A hazai oldalon Bargfrede és Kainz eltiltott, Bartels idén nem játszik már. Kisebb-nagyobb sérülés miatt kérdéses Augustinsson, Caldirola és Eilers játéka is. Ami pedig a Borussiát illeti, ott Batshuayi és Rode sérült, de Kagawa, Durm, Guerreiro, Schürrle és Zagadou sem bevethető. Félni ugyanakkor nem kell, akadnak még jó és gólerős játékosok mindkét keretben. A Werder otthon, a Weser-Stadionban valószínűleg nem az alibit válassza, nekiugrik a Borussiának, aztán vagy sikerül megtréfálni a sárga-fektéket, vagy fordítva.

Érdekesség, hogy a BVB utolsó három idegenbeli bajnokiján nem tudott nyerni, a Bayern ellen egyenesen porig égett, amikor is 6-0-ra kapott ki. Az a 6 bekapott gól nem a védekezést dicséri...

Címkék: sportfogadás, tipp,